Detalj s utakmice (©Printscreen)
Detalj s utakmice (©Printscreen)

Aurora se oporavila od katastrofe i uzela prvi bod na 4.000 metara

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.03.21. | 03:09

Real Potosi se na kraju jedva izborio za bod

Doživeli su fudbaleri Aurore pravu katastrofu na otvaranju sezone protiv Rojal Parija kada im je mreža bila napunjena do vrha u porazu od osam golova razlike, zbog čega su s pravom strepeli pred gostovanje Real Potosiju u ekstremnim uslovima na 4.000 metara nadmorske visine. Kada sezonu počneš s osam primljenih golova perspektiva ne može da ti bude dobra, ali Aurorini igrači pokazali su mentalnu snagu i uspeli su da se oporave.

Tim iz Kočabambe uspeo je da se podigne iz nokdauna i uzme veliki bod na jednom od najtežih terena za igru - stadionu Viktor Agustin Ugarte gde je rezultat glasio 1:1. Nije bilo mnogo atrakcije, štaviše fudbal je bio sumnjivog kvaliteta, ali na kraju su Real Potosi i Aurora uspeli da pokažu nešto konkretno i čak postignu po gol.

Izabrane vesti

Velika je šteta za Lejnera Eskalantea što dobru igru nije na kraju ipak krunisao golom ili pobedom. Bio je Eskalante među boljima na terenu do 60. minuta, kada je ipak morao na klupu za rezerve jer se vidi da još nije spreman za ceo meč. Čudnu odluku tada je doneo trener Karlos Fonseka pošto je Eskalantea zamenio štoperom Rodrigom Bardom, pogotovo jer je u toj situaciji Aurora već imala 1:0 posle gola Elijasa Alderete. Na kraju je Real Potosi ipak stigao do gola vrednog jednog boda, a strelac je bio Kamerunac Kristijan Bekamenga u 65. minutu.

Aurora je na kraju pokazala više potencijala od domaćina, čak je možda i za nijansu više zaslužila pobedu, ali ni remi ne deluje tako loše posle onih 0:8 u prvom kolu...

BOLIVIJA 1 – 2. KOLO

Utorak

Real Potosi - Aurora 1:1 (0:0)

/Bekamenga 65 – Alderete 54/



tagovi

BolivijaBolivija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara