AZIJA: Al Muharak protiv verovatnoće do plej-ofa, Al Džabalain odbranio čast saudijskih favorita

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.10.21. | 21:12

Evo kako su se završili neki današnji mečevi sa azijskog kontinenta

AL DŽEL – BIŠA 0:0

Izabrane vesti

(Fudbal, Saudijska Arabija 2)

Utakmica završena najnepopularnijim rezultatom u fudbalu, ali je gostujući sastav ipak izvukao nešto pozitivno. Naime, Biša je konačno prekinula niz od četiri poraza, ali ni petu utakmicu zaredom nije uspela da zatrese mrežu rivala. Zanimljivo, Al Dželu je ovo bio četvrti vezani meč koji je odigrao nerešeno.

AL DŽABALAIN – HADŽER 2:0 (1:0)

(Fudbal, Saudijska Arabija 2)

Ne ide ekipi Hadžera koja ni peti put zaredom nije uspela da upiše trijumf. Solidno su se gosti branili iz igre, ali su u dva navrata bili neoprezni u svom šesnaestercu, te rivalu dozvolili čak dva penala. Prvi iz četvrtog minuta realizovao je Šarahili, dok je u 50. sa 11 metara precizan bio Rožerinjo. Krenula je mini serija Al Džabalaina od dve pobede, obe rezultatom 2:0.

BUSAITEN – AL MUHARAK 0:3 (0:1)

(Fudbal, Kup Bahreina)

Kakav podvig za Al Muharak koji se zahvaljujući pobedi sa više od dva gola razlike i remiju Malkije i Al Hida domogao plej-ofa u kupu Bahreina. Busatein je morao da se pomiri sa petim uzastopnim porazom i peti put zaredom primio je tačno tri gola. Prethodno je dva puta odolevao Al Muharaku u međusobnim duelima, ali mu je odbrana danas poklekla u samom finišu prvog dela. Nastavak nije doneo ozbiljniji protiv udar domaćina, već još dva gola Al Muharaka koji je obezbedio željeno prvo mesto u grupi.

NADŽRAN – AL ORUBAH 1:2 (0:1)

(Fudbal, Saudijska Arabija 2)

Gosti su uspeli da slave protiv ekipe koja se nalazi vrlo blizu opasne zone iako su uoči utakmice imali status blagog autsajdera. Sredinom prvog poluvremena, drugoplasirani tim Druge lige Saudijske Arabije došao je do prednosti koju je izgubio tačno pola sata pre kraja utakmice. Međutim, u 72. minutu Rajlan je uspeo da donese čitav plen Al Orubahu.


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara