Bagdad Buneđah slavi pogodak (©Reuters)
Bagdad Buneđah slavi pogodak (©Reuters)

AZIJA: Al Sad dobija sve sa dva razlike, Buriram juri četvrtu u nizu, korejski dvoboj za polufinale Lige šampiona

Vreme čitanja: 3min | ned. 17.10.21. | 09:05

Pogledajte koji nas to značajni fudbalski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu...

Izabrane vesti

(Fudbal, Indonezija 1)

Bali Junajted je jedan od onih koji koj nisu osetili gorčinu poraza u novoj sezoni prvenstva Indonezije. Posle šest mečeva ima po tri pobede i tri remija, pa će niz pokušati da nastavi danas na gostovanju PSM Makasaru. Domaćin je tri boda daleko od rivala, a na dva poslednja duela nije slavio. Najpre je poražen kod kuće od Barito Putere, da bi u prošlom kolu remizirao sa Persibom. Makasar je igrao GG na pet od šest dosadašnjih utakmica, dok je Bali Junated to činio na pet prethodnih susreta.

ČONBUK - ULSAN, 12.00

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

Korejski dvoboj za polufinale Lige šampiona. Čonbuk i Ulsan bore se za megdan sa Pohangom, koji je ranije jutro porazio japansku Nagoju i, pošto su drugi polufinalni par čine Al Nasr i Al Hilal, postalo je jasno da će o borbi za prvaka Azije da odlučuju korejski i saudijski sastavi. Čonbuk i Ulsan vode veliku bitku i u nacionalnom šampionatu, jer pred početak plej-ofa Ulsan ima bod prednosti na čelu tabele. Ujedno, Ulsan je u ovoj kampanji pobedio Čonbuk u njegovom domu sa 4:2, čime je prekinuo post od devet duela bez slavlja nad rivalom.

BURIRAM - NAKHON RAČASIMA, 14.00

(Fudbal, Tajland 1)

Najuspešniji tajlandski sastav u ovom veku sprema se da vrati titulu prvaka u svoje vitrine posle tri godine posta. Buriram je loše startovao, ali se brzo stabilizovao i trenutno je lider posle tri vezane pobede. Danas momci Alešandrea Game dočekuju Nakhon Račasimu, koja je u donjem domu i samo bod daleko od zone ispadanja. U prošlom kolu je zaustavljen njen niz od četiri meča bez poraza, a sada je čeka okršaj sa timom kojeg je pobedila samo dva puta na poslednjih 13 međusobnih okršaja.

------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih?

Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

------------------------------

AL SAD - AL GARAFA, 16.30

(Fudbal, Katar 1)

Al Sad je suveren počeo odbrnu trona u Kataru. Svih pet pobeda do sada to najbolje ilustruju, a Ćavijevi momci danas planiraju da nastave u istom stilu kad dočekaju Al Garafu. Gost je doživeo dva poraza na tri poslednja meča, kuburi sa realizacijom i biće u problemu da zaustavi raspucane Buneđaha i Ajua. Al Sad je dobio tri poslednja dvoboja u svim takmičenjima, a ove sezone je sve rivale pobedio sa najmanje dva razlike.

DAMAK - AL ITIHAD, 17.25

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Imaju Damak i Al Itihad i do utakmice više od pojedinih rivala, ali to ne umanjuje njihov veoma dobar start u prvenstvu Saudijske Arabije. Ovi timovi trenutno su vodeći, a sastav iz Džede sakupio je dva boda više, pa će današnji međusobni duel biti od velike važnosti. Damak je izgubio na startu sezone od Al Nasra i od tada ne zna za poraz. Isti slučaj je i sa Al Itihadom, koji u ovaj duel ulazi posle velike pobede u derbiju Džede protiv Al Ahlija.



tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara