Santi Kazorla (Foto: AFP)
Santi Kazorla (Foto: AFP)

AZIJA: Ima još magije u Kazorlinim nogama, okrenuo Um Salal i trasirao put ka pobedi Ćavijevom Al Sadu

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.10.21. | 20:03

Pogledajte rekapitulaciju današnjih mečeva u azijskom fudbalu

PSIS SEMARANG - PERSIB 0:1

Izabrane vesti

(Fudbal, Indonezija 1)

Nastavio je Persib sa sjajnim rezultatima, upisao je jako važnu pobedu na strani. Posle devet kola ne zna za poraz i sedi na čelu tabele sa 19 bodova. Danas je bio bolji od PSIS Semaranga, koji je pretrpeo prvi poraz i sa bodom manje je treći. Gosti su do velikog trijumfa došli pogotkom Harjadija u 61. minutu.

EMIREJTS - AL AIN 1:0

(Fudbal, Kup UAE)

Veliko iznenađenje, ali i Pirova pobeda Emirejtsa nad favorizovanim Al Ainom. Srećom po goste, stekli su dovoljnu zalihu u prvom meču na svom stadionu (2:0), pa ih današnji poraz neće toliko boleti. Utešni trijumf domaćinu je obezbedio Jago, pogotkom u 78. minutu.

UM SALAL - AL SAD 1:3

(Fudbal, Katar 1)

Očekivano, Ćavijevi puleni su odneli pobedu. Iako su prvi poklekli. Um Salal je poveo preko Al Bakhita već u šestom minutu, ali to nije sprečilo goste da sprovedu svoj plan u delo. Santi Kazorla je režirao prekoret. Najpre je sa golom spojio Afifa, a potom se u 29. minutu i sam upisao u listu strelaca - 2:1. Pobedu je posle četiri minuta igre u nastavku overio bivši igrač Marselja i Svonsija Andre Aju.

AL KOLOD - Al VEHDA 0:0

(Fudbal, Saudijska Arabija 2)

Teško će Al Vehda sa ovim rezultatima do elitnog ranga. Remi sa fenjerašem Al Kolodom definitivno predstavlja udarac za visoke ambicije tima koji je minule sezone igrao u eliti. Poslednjeplasirani tim lige je produžio niz bez trijumfa na četiri utakmice, ali može biti veoma zadovoljan bodom. Za goste ipak prilično zabrinjavajuć ishod, s ozbirom da su u minulom kolu pretrpeli poraz.


tagovi

AzijaSanti Kazorla

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara