Foto: Reuters
Foto: Reuters

AZIJA: Inčon i Đeđu slavili minimalistički

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.08.21. | 18:25

Pogledajte kako su završene neke od utakmica koje su odigrane na azijskom kontinentu

ŽEĐIJANG - PEKING IT 0:0

Izabrane vesti

(Fudbal, Kup Kine)

Najmanje popularan rezultat nije prijao mnogima na ovoj utakmici, koja je kasnije završila tako što je otišla u penal seriju. U regularnih 90 minuta nije bilo golova. Na kraju je Žeđijang bio bolji jer su gosti promašili tri penala, ali gleda se samo 90 minuta u kojima nije bilo golova.

KAVASAKI - ŠIMICU 2:1 (0:0)

(Fudbal, Kup Japana)

Nije bilo golova u prvom poluvremenu, a onda je u drugom jedan penal pokrenuo lavinu. Prvo je Kobajaši pogodio u 57. minutu za prednost Kavasakija, dok je Nakajama u 64. poravnao rezultat. Ipak, Kavasaki je u 74. minutu preko Damijaa doneo prednost domaćem timu i tu je meč bio rešen.

INČON - SEONGNAM 1:0 (1:0)

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Već u prvom poluvremenu bilo je tri izmene, a u svemu tome se bolje snašao Inčon koji je slavio sa jednim golom prednosti. Do njega je domaćin ove utakmice došao u 38. minutu kada je na asistenciju Agilara precizan bio Kim Hjun. Dovoljno za tri boda.

SEUL - ĐEĐU JUNAJTED 0:1 (0:1)

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Kako je krenula utakmica, bilo je jasno da će Đeđu do pobede na ovoj utakmici. Stigao je gost do prednosti već u 7. minutu kada je precizan bio Kim Bong So. Posle toga domaćin nije uspeo da se vrati u meč, tako da su bodovi ostali u džepu Đeđua.


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara