Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

AZIJA: Indija i Oman ne staju, šampionati u punom jeku

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.11.22. | 08:36

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Oman 1)

Sohar je na četvrtom mestu u elitnoj ligi Omana, sa pet bodova manje od Al Nahde. Bio je u seriji od tri pobede, ali je prošle nedelje poražen od Bahle. Al Musanah je na osmoj poziciji, bez poraza već četiri utakmice. U proteklom šampionatu domaćini su slavili u međusobnim utakmicama. Sohar je dobio sa 2:1, a Al Musanah sa 3:1.

AL ITIHAD SALALAH – AL SIB, 14.05

(Fudbal, Oman 1)

Al Sib je na šestom mestu u šampionatu Omana, sa samo četiri primljena pogotka na sedam mečeva. Al Itihad je na pretposlednjoj poziciji, sa pet bodova na kontu. Fudbaleri ovog kluba samo su tri puta zatresli mrežu rivala na devet utakmica, a u seriji su od četiri poraza. Gosti su tri meča bez poraza (dva remija i trijumf). Prošle sezone, Al Sib je oba puta dobio Al Itihad - na svom terenu sa 5:0, a u gostima sa 4:1. Na pet od šest poslednjih utakmica ovih timova bilo je tri ili više pogodaka.

------------

Budi u timu koji ne gubi - svakog dana Mundijala Mozzart deli 11 puta po 50.000 dinara

------------

OMAN KLUB – AL SUVAJG, 15.45

(Fudbal, Oman 1)

Domaćin ima četiri remija u prvih devet kola elitne lige Omana. Al Suvajg je na trećoj poziciji, sa četiri boda manje od lidera, Al Nahde. Gosti su sakupili 10 bodova na prethodna četiri meča. Al Suvajg je bolji u međusobnim mečevima prethodnih godina. Dobio je četiri od pet poslednjih duela.

ODIŠA – ČENAJIN, 15.00

(Fudbal, Indija 1)

Posle šest kola Superlie Indije, Odiša ima četiri trijumfa i dva poraza. Loše je startovala, ali je slavila tri puta na prethodna četiri duela, pa je sada na petom mestu sa četiri boda manje od lidera Hiderabada. Čenaijin ima dva boda manje od današnjeg rivala, igra toplo-hladno, pobeda pa poraz u poslednja četiri kola. Prethodna tri meča ovih timova završeni su tipom GG3+. U proteklom šampionatu Čenajin je osvojio četiri boda proitv današnjeg rivala. Dobio ga je na svom terenu sa 2:1, dok je u gostima bilo 2:2.


tagovi

Afrikasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara