Milan Ristić (©MN Press)
Milan Ristić (©MN Press)

AZIJA: Jan Peng u 90. rastužio Milana Ristića

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.07.21. | 22:41

Pregled najznačajnijih utakmica dana na azijskom kontinentu

PEKING GUAN - HEBEJ 2:1 (0:0)

Izabrane vesti

(Fudbal, Kina 1)

Posle mesec dana pauze zbog obaveza kineskih klubova u Ligi šampiona Azije nastavljena je Superliga u najmnogoljudnijoj zemlji sveta. Peking Guan, koji s klupe vodi Slaven Bilić, slavio je protiv Hebeja 2:1 i naneo mu prvi poraz u dosadašnjih pet kola. Utakmica je igrana na neutralnom terenu, a Peking je do pobede došao pogocima iz penala u 51. i 83. minutu. Norvežanin Ole Kristijan Selnses u 89. samo je ublažio poraz.

HELONGĐING - MEIDŽOU HAKA 3:2 (1:1)

(Fudbakl, Kina 2)

Midžou Haka se bori za plasman u najjači rang kineskog fudbala. S klupe ekipu uspešno vodi nekadašnji trener Teleoptika i Zemuna, Milan Ristić, ali danas nisu imali sreće. Bez bodova su ostali pogotkom Jan Penga u 90. minutu.

DŽEĐANG - NANTONG 1:0 (0:0)

(Fudbal, Kina 2)

Novajlija iz Rijeke, Franko Andrijašević, u svom drugom nastupu za Džeđan postigao je svoj prvi gol i doneo pobedu - 1:0. Bilo je to u 81. minutu derbija sa Nantongom

AL VIHDAT - SAHAB 2:1 (2:1)

(Fudbal, Jordan 1)

Favorit je opravdao ulogu i po drugi put ove sezone slavio u međusobnim duelima. Zanimljivo je da su sva tri gola viđena u prvom poluvremenu, a prethodna tri meča Al Vihdata i Sahaba prvopomenuta ekipa dobijala je 1:0.


tagovi

Azijarezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara