Foto: MN Press
Foto: MN Press

AZIJA: Lalatović zaustavio šampiona, Rašoviću tri boda protiv fenjeraša

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.08.21. | 23:17

Pogledajte kako su završene neke od utakmica koje su odigrane na azijskom kontinentu

LAJON SITI – HOUGANG 1:1 (0:0)

Izabrane vesti

(Fudbal, Singapur 1)

Derbi šampionata Singapura okončan je remijem te su Lajon Siti i Hougang zadržali drugu, odnosno treću poziciju. Gosti su do vođstva stigli u 51, a remi je potpisao Plazibat u 75. minutu.

JOHOR DT – PAHANG 3:0 (3:0)

(Fudbal, Malezija 1)

Het-trik Bergsona razrešio je sve dileme po pitanju pobednika već u prvom poluvremenu. Raspoloženi Brazilac tako je lideru doneo sedmu pobedu u nizu, dok su gosti na trećem uzastopnom susretu ostali praznih šaka.

LOKOMOTIVA TAŠKENT – TURON 3:1 (1:1)

(Fudbal, Uzbekistan 1)

Uprkos vodećem golu Turona, Lokomotiva je na krilima dvostrukog strelca Abdukolikova stigla do preokreta. Između dva pogotka napadača domaćina u strelce je mogao da se upiše i Amonov sa bele tačke, ali je rezervista kluba iz Taškenta bio neprecizan. Ipak, utisak je popravio u 76. minutu golom za konačnih 3:1.

AL TAE – AL FEJHA 1:3 (1:2)

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Niz poraza Al Taea nastavio je Al Fejha srpskog stratega Vuka Rašovića, a mrežu domaćina načeo je Ramon. Gosti su samo tri minuta kasnije udvostručili prednost, a nadu Al Taea probudio je Musona sa beče tačke. Neizvesnost je trajala do 85. minuta kada je Abdulmonam postavio konačni rezultat

AL HILAL – AL BATIN 0:0

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Izabranici Nenada Lalatovića uspeli su na najtežem testu do sada da osvoje bod. Uprkos ofanzivi i inicijativi Al Hilala, ekipa Al Batina je sačuvala mirnu mrežu i zasluženo došla do boda. Lalatovićev tim tako je posle uvodnog poraza znatno popravio utisak pobedivši Abhu, a potom i otkinuvši bod aktuelnom šampionu.



tagovi

Nenad LalatovićVuk Rašović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara