Foto: AFP
Foto: AFP

AZIJA: Osakina petarda protiv Gvangdžoua i kiksevi favorita u Iranu

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.07.21. | 20:37

Evo pregleda najzanimljivijih mečeva sa azijskog kontinenta

SEREZO OSAKA - GUANGDŽOU FC 5:0 (1:0)

Izabrane vesti

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

Rastavljanje na proste činioce. Domaćin je bio apsolutni favorit i u skladu sa tim se ponašao na terenu, naročito u drugom poluvremenu. Nije dozvolio Gvangdžuu udarac u okvir gola, a za to vreme on je uputio osam preciznih, a 22 ukupno. Golgeterska lavina krenula je u drugom poluvremenu i bilo je jasno da će Gvangdžou pretrpeti i peti uzastopni poraz bez postignutog gola.

PORT - KIČI 1:1 (1:1)

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

Port je imao imperativ pobede kako bi uoči poslednjeg kola grupne faze imao šansu za nastavak takmičenja i dobro je počeo, vodećim golom u 13. minutu. Međutim samo pet minuta kasnije Kiči je izjednačio. Port je u skladu sa činjenicom da mu je jedino pobeda bila po volji u potpunosti nadigrao rivala u drugom delu, držao loptu čak 69 posto vremena u nogama, ali nije uspeo to da materijalizuje.

PEJKAN - SEPAHAN 1:1 (1:1)

(Fudbal, Iran 1)

Veliko iznenađenje u 26. kolu iranske elite. Klub sa sredine tabele uzeo je bod pretendentu na titulu. Pejkan je nagovestio da će Spehan imati teži posao od očekivanog kada je poveo u 25. minutu. Do kraja prvog dela drugolasirani tim na tabeli je izjednačio, ali u narednih 45 minuta nije pronašao način da ponovo matira odbranu rivala.

FULAD - PERSEPOLIS 0:0

(Fudbal, Iran 1)

Kiksnuo je Sepahan, ali nije se proslavio ni lider Persepolis remijem bez golova na gostovanju Fuladu. Iranski velikan se zaustavio na seriji od šest pobeda, ali ako je za utehu nastavljen je niz nepobedivosti koji sada iznosti devet pobeda. Večeras je do izražaja došla jedna od najboljih odbrana lige koja je zaustavila drugi najubojiti napad prvenstva.


tagovi

AzijaGvangžuSerezo Osaka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara