Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

AZIJA: Šangaj Port nemilosrdan, Suvon Siti u pobedničkom zanosu

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.05.24. | 10:08

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

ČEDŽU JUNAJTED - SUVON SITI, 12.00

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Izabrane vesti

Čedžu Junajted trenutno zauzima pretposlednje mesto u prvenstvu Južne Koreje, ali u ligi nema očiglednih autsajdera i jedna pobeda može da omogući domaćinu da se popne na sedmo mesto. Tim Kim Hak-Buma se u poslednje vreme ponaša nedosledno – samo jedna pobeda u pet mečeva. U poslednjem meču tim je pobedio Daegu kod kuće (1:0). Usledio je remi sa Pohang Stilersima (1:1) i poraz od Kimčhonom (0:1). Suvon je dobro počeo sezonu i nalazi se na četvrtom mestu u prvenstvu Južne Koreje. Tim zaostaje šest bodova za Ulsanom, koji zauzima prvo mesto. Posle poraza od Seula (0:2) i Gangvona (1:2), uspeli su da izvoje dve pobede u nizu - nad Čonbukom (3:2) i Pohang Stilersom (1:0).

ŠANGAJ PORT - CANGDŽOU, 14.00

(Fudbal, Kina 1)

Šangaj Port je jedan od glavnih kandidata za osvajanje šampionata Kine. Tim je trenutno na drugom mestu, ali zaostaje samo tri boda za Šangaj Šenhuom i ima jedan meč manje. Domaćini još nisu pretrpeli nijedan poraz na turniru, a postigli su najmanje pet golova u četiri od poslednjih pet mečeva. Ukupno, izabranici Kevina Muskata postigli su 39 golova na 12 mečeva, što je najbolji rezultat u ligi. Cangdžou zauzima deveto mesto na tabeli Kine i ima samo pet bodova više od zone ispadanja. Poslednji mečevi su bili neuspešni za goste - ekipa nije pobedila u sedam utakmica, pet je završilo porazom.

AL VASL - AL AIN, 17.40

(Fudbal, UAE 1)

Al Vasl ima danas šansu da osvoji titulu prvaka Ujedinjenih Arapskih Emirata. Al Vasl Miloš Milojevića je šest bodova ispred Šababa Al Ahlija Marka Nikolića na vrhu tabele. Al Vasl može da osvoji titulu pobedom protiv Šababa Al Ahlija ili čak remijem, jer ima bolji međusobni skor. Al Vasl je pobedio u poslednjem meču Pro lige sa 4:2 protiv Kalbe. Šabab Al Ahli je pobedio Banijas sa 2:1 kod kuće u poslednjem meču što je njegova peta uzastopna pobeda.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara