Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

AZIJA: Zicer za Al Itihad, srpska kolonija u Sogdijani juri drugo mesto, igra se u Indiji, Indoneziji...

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.11.21. | 08:57

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Uzebekistan 1)

Borba za drugo mesto u šampionatu Uzbekistana i eventualni plasman u Ligu šampiona Azije. AGMK ima tri boda manje od Sogdijane. Gostima odgovara samo pobeda. U prvom meču ovih timova nije bilo pogodaka. Šansu da bude vicešampion ove azijske zemlje ima i trećeplasirani Nasaf Karši za koji igra Andrija Kaluđerović. Boje Sogdijane brane četvorica srpskih internacionalaca – Luka Čermelj, Marko Kolaković, Milan Mitrović i Darko Stanojević.

AL BATIN – AL HAZEM, 13.00

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Al Batin čeka borba za osptanak u najboljoj ligi Saudijske Arabije. Na startu prvenstva ovaj tim je s klupe predvodio Nenad Lalatović, ali nije se dugo bivši trener Crvene zvezde, Vojvodine, Čukaričkog zadržao na kormilu. Smenjen je posle loših rezultata. Posle pobede u poslednjem kolu izašao je iz opasne zone. Al Hazem je u seriji od četiri poraza, a ima bod manje od današnjeg rivala.

PSM – PERSIPURA, 14.30

(Fudbal, Indonezija 1)

Posle 13 kola šampionata Indonezije, PSM je na sredini tabele. Na prethodne dve utakmice je osvojio samo bod. Persipura je u donjem delu tabele, na pretposlednjem mestu sa samo osam bodova. Kada igraju ovi timovi dolazi veliki broj golova. Na tri od prethodna četiri meča bilo je 4+.

IST BENGAL – ATK MOHUN BAGAN, 15.00

(Fudbal, Indija 1)

ATK Mohun Bagan je dobio Keralu Blasters sa 4:2 na startu šampionata Indije. Ist Bengal je osvojio bod na startu sezone protiv Džamšedpura. Prošle sezone oba meča ovih rivala dobio je Mohun Bagan, prošle sezone vicešampion sa 3:1 i 2:0.

---------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

----------------------

MUMBAJ SITI – HIDERABAD, 17.00

(Fudbal, Indija 1)

Najbolji tim Indije je počeo šampionat pobedom protiv Goe sa 3:0. Hiderabad je poražen na premijeri od Čenajina sa 1:0. Prošle sezone u duelu ovih timova, Mumbaj je osvojio četiri boda – 0:0 i 2:0.

AL KADISIJA – AL ARABI MANS, 17.35

(Fudbal, Kuvajt 1)

Oba tima su ostvarili pobede u premijernom kolu najbolje lige Kuvajta. Al Kadisija je dobila Al Šabab sa 2:0 u gostima, dok je Al Arabi pobedio Al Tadamon sa 4:1. U proteklom prvenstvu oba meča ovih rivala su završeni bez pobednika. U Kupu Kuvajta, Al Kadisija je slavila protiv današnjeg rivala sa 1:0.

AL ITIHAD – AL TAI, 17.40

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Al Itihad je veliki favorit u Džedi protiv „fenjeraša“ Al Taija. Goste je do skoro s klupe vodio srpski stručnjak Zoran Manojlović, ali je dobio otkaz posle serije loših rezultata. Domaćin je vezao dve pobede. Prva zvezda Al Itihada je Brazilac Romarinjo. Sedam vezanih utakmica ovioh timova rešio je u svoju korist velikan iz Džede.



tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara