Fudbaleri Persepolisa (©Reuters)
Fudbaleri Persepolisa (©Reuters)

AZIJA: Ziceri za Persepolis i Sepahan u Iranu, Bali nije primio gol sedam kola, derbi u Indiji

Vreme čitanja: 3min | čet. 09.12.21. | 08:43

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Kina 2)

Finiš je šampionata u drugoj ligi Kine. Mejdžou Haka srpskog stručnjaka Milana Ristića blizu je plasmana u najbolje društvo. Kunšan je u gornjem delu tabele, ali nema šansu da izbori četvrto mesto i baraž za Superligu Kine, pa nema imperativ u poslednja četiri kola. Trijumf u današnjem meču je neophodniji Žeđangu koji je na četvrtoj poziciji. Gosti su u lošoj seriji, imaju dva vezana poraza, a tri utakmice su bez trijumfa. U prvom delu šampionata Žeđang je dobio Kunšan sa 2:1, a bio je bolji i prošle godine kada je bilo 2:0.

SEPAHAN – SANAT NAFT, 13.30

(Fudbal, Iran 1)

Posle osam kola šampionata Irana Sepahan je lider sa istim brojem bodova kao i Gol Gohar i Aluminijum Arak. Tim iz Isfahana je prošle sezone bio opasan rival šampionu i dominantnom timu prethodnih godina, Persepolisu. Sanat Naft ima samo jedan trijumf u osam kola i čeka ga grčevita borba za opstanak. U proteklom prvenstvu Sepahan je oba puta dobio današnjeg rivala, na svom terenu sa 4:1, a u gostima sa 2:1.

BALI JUNAJTED – MADURA JUNAJTED, 14.45

(Fudbal, Indonezija 1)

Bali je na sredini šampionata Indonezeije na petom mestu sa sa sedam bodova manje od lidera Bjanagkare Solo. Madura je ekipa iz donjeg dela tabele, ali je u dobroj formi, ima dva trijmfa u prethodna tri kola. Mreža Balija se nije zatresla već sedam kola. U poslednjem odmeravanju snaga ovih timova Bali Junajted je pobedio sa 3:1 u martu prošle godine.

MUMBAJ SITI – DŽAMŠEDPUR, 15.00

(Fudbal, Indija 1)

Šampion Indije Mumbaj Siti je lider i u novom šampionatu sa tri pobede i jednom porazom. Džamšedpur je drugi sa samo bodom manje, pa ovaj meč ima epitet derbija petog kola. Prva zvezda Mumbaja je Španac Igor Angulo, strelac četiri pogotka u prva četiri kola. Samo jednom se nije uspisao u listu strelaca, a protiv Goe na premijeri je dao dva gola. Prošle sezone uspešniji je bio Džamšedpur koji je osvojio četiri boda protiv današnjeg rivala. Kod kuće je slavio sa 2:0, a u Mumbaju nije bilo pobednika – 1:1.

--------------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

---------------------------------------------------

PERSEPOLIS – HAVADAR, 15.30

(Fudbal, Iran 1)

Velikan iz Teherana je tek četvrti, ali ima samo bod manje od lidera Sepahana i treba očekivati da će Persepolis da uđe u seriju trijumfa. Na startu šampionata problem za prvaka Irana je neefikasnost. Samo devet pogodaka na osam mečeva slab je učinak tima iz prestonice. Havadar je pretposlednji sa samo jednom pobedom, pa se očekuje lagana tri boda za domaćina. Gosti su novi članovi najboljeg društva, pa je jasno da ih čeka borba za opstanak u iranskoj eliti.

AL NAJMA – AL ITIHAD BAHREIN, 16.00

(Fudbal, Liga kup Bahreina)

Liga kup Bahreina se igra po grupama. Al Najma je na premijeri odigrala 1:1 sa Galalijem, dok je Al Itihad dobio na svom terenu Al Šabab sa 3:2. Tradicija je uz domaćina koji je pobedio Al Itihad na tri poslednje utakmice. Na četiri od pet prethodnoh duela ovih timova dolazila je kombinacija GG3+.



tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara