Babić je Almerijin bingo: Hetafe nudi 4.000.000 evra, čekaju se Selta i Kristal Palas

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.06.22. | 12:32

Bivši štoper Crvene zvezde se dokazao u Segundi

Imao je svetlih trenutaka u Crvenoj zvezdi. Istina retkih. Više je bilo crnih nijansi kada je reč o dva mandata Srđana Babića u redovima najtrofejnijeg srpskog kluba. Ali očigeledno je da je visoki štoper sposoban da uspeva u klubovima bez velikog pritiska. Sa njim kao dominantnim igračem u odbrani Almerija je napravila veliki uspeh i vratila se u Primeru.

Odmah je klub iz Andaluzije aktivirao cenu o obaveznom otkupu od Crvene zvezde za nešto više od 1.000.000 evra. I deluje da je Almerije dobila bingo. Ne samo da se preporodio posle teškog perioda u Crvenoj zvezdi prošlog leta, već je napredovao. O tome svedoče i poslednje vesti iz Španije.

Izabrane vesti

Hetafe je ozbiljno zainteresovan za nekadašnjeg mladog reprezentativca Srbije. As u današnjem izdanju piše da je klub iz predgrađa Madrida ponudio Almeriji 4.000.000 evra. Međutim, to je daleko od onog što traži novi član Primere. Posebno što su se o Babiću raspitivali Kristal Palas i Selta, ali bez konkretne ponude.

Almerija u ovom trenutku ne bi prodavala Babića, jer je u prethodnom periodu odigrao 3.174 minuta. Babić ima izlaznu klauzulu od 40.000.000 evra, ali je jasno da je toliko novca niko neće da ponudi za nekadašnjeg člana Crvene zvezde.

Almerija bi bila zadovoljna i sa 10.000.000 evra, uz dodatak da Babić ne bi napuštao Pirineje gde se odlično oseća. 


tagovi

Srđan Babić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara