Bahar obavestio Borjana da želi novog golmana

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.05.23. | 16:15

Novi trener ne vidi kapitena kao prvu opciju

Došao je Barak Bahar da napravi "restart" prema rećima Zvezdana Terzića i izgleda da je krenuo od temelja.

Novi trener Crvene zvezde je obavestio kapitena i dugogodišnjeg prvog golmana Milana Borjana da nije u njegovim planovima i da želi da dovede novog čuvara mreže, saznaje Telegraf.

Izabrane vesti

Izraelski stručnjak je prethodnih nedelja analizirao prvotimce, sabirao utiske i rešio da krene sa rekonstrukcijom tima od pozicije golmana. Borjanu je i razgovoru putem video veze saopštio da planira da dovede novog čuvara mreže i da on može da ostane u klubu kao drugi golman i bori se za mesto u timu.

Borjan je sinonim Zvezdinih uspeha u prethodnih šest godina. Osvojio je šest titula šampiona Srbije, tri duple krune zaredom, a posebno se pamte njegove odbrane u bitnim evropskim utakmicama. Od Sparte i Krasnodara preko Salcburga, Liverpula i Kopenhagena do Brage. Sjajne partije je pružao i na domaćoj scenu u okršajima protiv večitog rivala.

Za šest sezona na Marakani je imao i nekih slabijih izdanja ali u mnogo manjoj meri nego dobrih. Jedno od tih slabijih je bilo baš protiv Baharovog Makabija u plej-ofu za Ligu šampiona prošlog leta. Možda je izraelski stručnjak i na osnovu toga doneo odluku koja spada u red krucijalnih. Uprava kluba je dala odrešene ruke novom treneru da meri i seče i neće da sputavati ni u ovako krupnim odlukama.

Borjan sa Crvenom zvezdom ima 35 godina, ugovor do leta 2026. i spada u red najplaćenijih igrača u klubu.



tagovi

FK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara