(©Starsport)
(©Starsport)

Bahar sat i po držao sastanak, pa odustao od izlaska pred novinare

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.11.23. | 22:41

Trener Zvezde poručio da se ne oseća sposobnim da trenutno analizira utakmicu

Dok je Žarko Lazetić dugo pričao sa novinarima posle remija na Marakani sa Crvenom zvezdom (1:1), na konferenciji za medije, vrata svlačionice crveno-belih ostala su čvrsto zatvorena. Niko iz nje nije izašao punih sat i po vremena.

Toliko je Barak Bahar držao na okupu fudbalere posle novog remija, koji je šampiona Srbije oterao na šest bodova zaostatka za večitim rivalom, što je situacija na tabeli koju apsolutno niko nije očekivao pre nego što je lopta u julu krenula sa centra.

Izabrane vesti

Posle 90 minuta van terena, nakon razočaravajućih na terenu, Bahar nije izašao pred novinare da iznese svoje viđenje utakmice, posle koje je „sever“ očitao bukvicu crveno-belima kakvu odavno nije.

Bahar se ne oseća sposobnim da trenutno analizira meč“, poruka je koja je stigla od portparola Crvene zvezde.

Izraelski stručnjak je poručio da će u petak pred medijima analizirati večerašnji meč.

Bahar je jedino neposredno nakon utakmice za Arenu sport, još na terenu, procedio kroz zube:

Nismo pobedili. Morali smo da dobijemo ovu utakmicu. Ali, moramo da budemo spremni. Moramo da se podignemo za utakmicu u subotu“.

U svlačionici je bio, izgleda, mnogo rečitiji. Da li je imao monolog koji će probuditi letargičnu ekipu, koja je u zimski san upala mnogo pre vremena, pokazaće u subotu utakmica protiv Radnika. Pitanje je samo da li će i Bahar biti na njoj...


tagovi

FK Crvena zvezdaBarak BaharMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara