Komentari na vest

Bajern kupuje domaće: Verner, Ginter, Kerer, Adejemi, Nojhaus - realnost i spekulacije

E

Erector

pre preko 2 godine

Razumijem da ima dosta navijača Bajerna i da im smeta kad se kaže da otimanje igrača od rivala po receptu "čekaj da istekne ugovor pa pređi kod nas besplatno" nije uredu i onda navode primjer Dortmunda kao da će to nešto promjeniti, jer je to isto pogrešno. Ne shvataju ljudi da to ruši sami kvalitet Bundeslige kao i atraktivnost jer se unaprijed zna ko će biti na prve tri pozicije. Isto tako, mnogi od tih igrača koji pređu besplatno ne igraju na istom nivou kao u prethodnom klubu i samim tim se slabi liga generalno, jer niko ne garantuje da će njihove zamjene u tom klubu biti na istom nivou kao oni. Svi ostali veliki klubovi u drugim ligama naravno kupuju od slabijih klubova ali ih barem plate, i to mnogo znači tim manjim klubovima da prežive i budu konkurentni, dok je Bajern pa i Dortmund bukvalno kriv za posrnuća ostalih velikih klubova iz Njemačke, upravo zbog politike otimanja igrača, i ne može me niko uvjeriti da Bajern i Dortmund nemaju svoje prste umješane u odluke igrača da čekaju istek ugovora.
M

Morekamb

pre preko 2 godine

Bundes liga gubi smisao! I pre početka prvenstav se zna da Bajern osvaja titulu. Dok u drugim ligama petice postoji mnogo jača konkurencija (pa čak je i preplaćeni PSŽ izgubio titulu u Francuskoj) u Bundes ligi ostali klubovi služe kao filijale Bajerna!
S

Stara Evropa

pre preko 2 godine

Hibrid Werner nema nivo za Bayern! Bolje mu je da gura ugovor sa plastikanerima do kraja, pa onda neki Stuttgart ili Köln. Pored Lewandowskog ne bi vidio loptu ni na treningu
P

Poređenje

pre preko 2 godine

Sport 1 = Telegraf
G

Gost123

pre preko 2 godine

Verner ima odličnu kretnju, brz je i ume da se nadje ali mu je realizacija 0 a to kod napadaca ne sme. Verovatno je izgubio samopouzadnje pa se plasi da udje u priliku i to mu se odrazava na realizaciju. I Benzema je bio takav do pre 4 godine, nemoguće je masio ali je to nadoknadjivao Ronaldo.
G

Gostivar

pre preko 2 godine

Pazite ovo za reprezentaciju ima mnogo smisla, sta god mi mislili o Bajernu... Pripreme sa reprezentacijom su sve krace, sto je vise igraca iz jednog tima to bolje. Kod nemaca su neki prioriteti jasni, samo mi to uglavnom ne razumemo. Price da se unistava konkurencija su glupost, i Bajern i Borusija imaju po 10 igraca koji su dosli iz drugih klubova Bundeslige. Ako Bajern unistava Dortmund sta onda radi Dortmund Menhengladbahu? Ali da se vratim na prvu temu, pogledajte nase igrace vecina nije uhvatila ni u Zvezdi i Partizanu da odigraju dve sezone zajedno, da nepricam posle po instranstvu. Oni su medjusobom stranci koji se eto okupe 3 puta godisnje... Mancini ima sigurno bolje igrace koje nije vodio na EP od Bernadeskog ili Francuska od Tolisa. Ali Toliso bio u Lionu plus sad u Bajernu igra uz Komana, Pavara, Hernandeza... jednostavno je ugraniji sa tom generacijom od recimo Kamavinge. Zna se ko su 15-16 glavnih igraca, ostalih 7-8 su uklapaju po njima. I ima razloga zasto kod nemaca cesto nema Maks Kruzea, Kevina Volanda i slicnih medju 23 igraca... Mi Srbi najvise vodimo te diskusije Despotovica si zvao a za Djurdjevica nema mesta, zoves Lukica a gde ti Brasanac, Racic nije bolji od Radoje bla bla bla.
T

Tpb

pre preko 2 godine

Verner je pod palicom Nagelsmana igrao najbolji fudbal, dolaskom u Celzi nije se pronaso nit
T

TP-1

pre preko 2 godine

Vernera naka dovedu odmah. Spasili bi Celzi. Kakve zicere promasuje covek neverovatno. Panj nevidjeni.
M

Markovitz

pre preko 2 godine

Ne bi me čudilo da dovedu Florijana Virca, kad su već ispustili Haverca, em je mlađi i verovatno bi postao starter umesto Milera.
F

Fabri

pre preko 2 godine

Sane,Gnabri,Verner. Speed 99. Idealno i logično resenje za duzi niz godina, sa povratkom samopouzdanja opet ce kidati, a i realno nije igrac za stil premijer lige...
O

Ooooo

pre preko 2 godine

Nije on igrač ni za kakav stil više, jesi li mu video 4 zicera što je promašio za nemačku protiv onih amatera na zadnjoj utakmici
G

Gost1978

pre preko 2 godine

vala vernera ne bih doveo, pa da mu je anhela merkel baba