Entoni
Entoni

Bajern opet gleda ka Amsterdamu

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.03.22. | 10:32

Ali samo ako se iskomplikuju pregovori s Gnabrijem u obzir dolazi ozbiljna akcija...

Ne sumnjaju u Bajernu da će uskoro objaviti kako su višemesečni pregovori urodili plodom i kako je Serž Gnabri stavio paraf na novi ugovor. Ali uporedo ljudi iz Minhena rade i na alternativnim rešenjima, a jedno od njih moglo bi da bude veoma zanimljivo. Kako je u svom podkastu objavio Kristijan Falk, urednik sportske rubrike na Bildu, klub iz Minhena ne gleda ka Amsterdamu samo zbog Rajana Gravenberha, nego i zbog krilnog napadača Entonija (22).

Falk navodi kako su Bajernovi skauti udelili najviše ocene Brazilcu za izdanje protiv Borusije iz Dortmunda u Ligi šampiona na Vestaflenu, posle čega se ovaj probio u sam vrh liste prioriteta nemačkog šampiona.

Izabrane vesti

Entoni se najbolje snalazi uz desnu aut liniju, ali nije mu strano da odigra i na levom krilu. Ove sezone Brazilac igra izvanredno, postigao je 11 i namestio devet golova, privukavši pažnju mnogih evropskih velikana.

Ajaks ga je 2020. platio nešto više od 15.000.000 evra i od njega očekuje ozbiljnu zaradu, pogotovo što ima čvrst ugovor do 2025. godine.

Naravno, cela priča oko Entonija i Bajerna pada u vodu ukoliko Gnabri, kako se očekuje, produži ugovor. U tom slučaju Bajern će imati drugačije prioritete.

Podsetimo, u Minhenu paralelno rade na novim ugovorima za trojicu najiskusnijih igrača - Tomasa Milera, Manuela Nojera i Robeta Levandovskog.


tagovi

Entoni

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara