Oliver Kan (© Reuters)
Oliver Kan (© Reuters)

Bajern provocira Borusiju: Doveli ste pojačanja za drugo mesto

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.05.22. | 17:58

„Zaboravite na Salataru“, poručuju iz Minhena

Neko bi rekao da su prepotentni, drugi smatraju samo – realni. Bez obzira hoće li Robert Levandovski ostati u Minhenu, čelni ljudi Bajerna su uvereni da će nastaviti dominaciju nemačkim fudbalom, da to što Borusija iz Dortmunda pokušava da mu naudi ništa bitno neće promeniti u odnosu snaga.

U danima kad je status Poljaka centralna tema u Bavarskoj (i Kataloniji, jer se pominje sve glasnije transfer u Barselonu), Bajern je osvajanje desete uzastopne Salatare proslavio sa navijačima i tom prilikom jasno stavio do znanja da planira nastavak dominacije.

Izabrane vesti

Želim da osvajam još trofeja za vas. Nadam se da ćemo se na ovom mestu videti i dogodine“, uveren je Julijan Nagelsman u obraćanju 7.000 navijačima na Marijenplacu.

Bajern je takmičarsku godinu okončao samo sa jednim peharom. Što jeste uspeh, ali ne kakav se očekivao, jer je pretrpeo bolne eliminacije iz Kupa Nemačke (od Borusije Menhengladbah) i Lige šampiona (od Viljareala). To su možda signali konkurenciji da bi mogla u narednoj sezoni da zapreti prvaku države.

„Čujem da konkurencija sanja osvajanje Bundeslige. Mogu da joj poručim samo jedno: zaboravite na titulu“, jasan je Oliver Kan, izvršni direktor Bajerna.

Njegov počasni predsednik Uli Henes je još direktniji. Kad su ga pitali kako ocenjuje poteze uprave kluba sa Vesatfalena (dovedeni Karim Adejemi, Niklas Zule i Niko Šloterbek).

Drugo mesto im je zagarantovano“, šeretski će Henes.

Bajern je deset godina vladar Bundeslige.

Nećemo dozvoliti da se serija prekine“, obećao je golman Manuel Nojer.


tagovi

Bajern MinhenBorusija DortmundOliver KanUli Henes

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara