""
""

Bajka nije ugašena - Sirija i dalje u igri za Mundijal!

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.10.17. | 16:55

Australija sa penala kažnjena za sve promašaje

Kasijunski orlovi se ne predaju!

Izabrane vesti

Uprkos tome što je na mišiće odigrala nerešeno protiv Australije, fudbalska reprezentacija Sirije i te kako može da se nada učešću na Mundijalu u Rusiji 2018. godine - 1:1 (0:1).

Podsetimo, pobednik ukršta koplja sa četvrtoplasiranim iz KONKAKAF zone gde će kroz dvomeč biti odlučen putnik na Svetsko prvenstvo.

Promaja u zadnjoj liniji nominalnog domaćina (utakmica je zbog ratnog stanja u zemlji igrana u Iranu) duvala je tokom većeg dela susreta, Sokerosi su u nekoliko navrata imali više od igre, ali će plasman u plej-of  morati da overe pred svojim navijačima u meču koji je na programu za pet dana u Sidneju.

Veliko je pitanje u kom pravcu bi utakmica otišla da je Tomi Jurić na startu drugog poluvremena zatresao mrežu umesto stative - dva puta! Ovako su izabranici Angelosa Postekoglua kažnjeni sa bele tačke u 85. minutu za sve propuštene prilike.

Vodeći pogodak postigao je Robi Kruz u 40. minutu posle odličnog prodora Rizdona po desnom boku. Sumnjiv jedanaesterac u 85. minutu materijalizovao je Omar Al Soma i na taj način postavio konačan rezultat.

 

 

 

 

(FOTO: Acton Images)


tagovi

Australijakvalifikacije za Mundijal 2018kvalifikacije za sp 2018Sirija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara