Komentari na vest

Balkansko bure baruta: Škupi bi senzaciju decenije, Dinamo da sve reši pre penala

G

Gagi197

pre gotovo 2 godine

Šta kaže? Počeo rat pi**a ti materina!
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Smejurija kako se forsira parola "Dinamo veliki klub". Hajduk i Rijeka su bile jedine dve hrvatske ekipe sa pravim poštovanjem u staroj državi. Purgeri pandurska priča i ćao. Najviše poraza i primljenih golova u istoriji LŠ. Sami igraju protiv sebe već 30 godina. Jedno evropsko proleće u pola veka. Pih.
N

Neutralac

pre gotovo 2 godine

Sta su to zvezda i partizan uradili zadnjih 10 do 15 god ? Dinamo je izmislio sve za njih a da ne pricam za BiH klubove
z

zvezdaaaaa

pre gotovo 2 godine

je otprilike za 5 godina uradila isto ono za sta je dinamu trebalo prethodnih 20 godina truda.A o onome pre toga necemo da pricamo posto bila jednom jedna drzava u kojoj jaka drzava i dinamo bese u njoj 4. klub marginalan i nebitan
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

Razlika između Zvezde i Dinama u zadnjih 5 g je očita. Zvezda je utukla u klub milione državnog novca,dužna je ko grčka. Dovodi igrače koje plača država. U zadnjih 5 godina napravila je ono što je Dinamo napravio u 15. ALI. Zvezda nema koga da proda,nema gdje da zaradi lovu. Jedino je Eraković koliko toliko na cijeni ali i to je upitno za koliko če se prodati. Imate hrpu staraca za koje nećete dobiti ništa. E sad to što ke Zvezda napravila u ligi prvaka. Zar stvarno itko od vas misli da Zvezda ili Dinamo ili Partizan ili Hajduk ili bilo koji kurčevi klub iz bivše nam države može nešto napraviti u Europi? Ajde iskreno koji je domet Zvezde? Šta znači uspjeh? Nitko od ex yu klubova neće nikada proči skupinu lige prvaka. Ako se to kojim slučajem dogodi to će biti ravno senzaciji i nakon toga će da preživi prodati pola momčadi i krenuti ispočetka. Zato ne serite i jedni i drugi o tome šta je tko napravio u zadnjih 15 ili 5 godina.U europi ima klubova koji imaju enormne količine novaca za razliku od Zvezde i Dinama pa ne mogu ni blizu četvrtfinalu ili polufinalu lige prvaka. Muka mi je više od komentara Zvezda je bolja,Dinamo je bolji. Zvezda i Dinamo imaju dva različita puta. Zvezda hoće rezultat i uz pomoć državnog nova pokušava ali budimo realni dalje od grupe,aje nek bude da prođe grupu dalje neće. Ista stvar je sa Dinamom ,jedina razlika što Dinamo ne dobiva novac od države nego ga sam stvara. Tu je razlika jer u Dinamu igraju klinci koji se moraju prodati dok u Zvezdi igraju iskusni igrači koji se ne mogu prodati. I dosta više sa tim tko je bolji. Grozni su i jedni i drugi!!!?
P

Plavi10

pre gotovo 2 godine

Skrabotina. Ljubomora je teska bolest, mislim neizljeciva.
G

Gostf

pre gotovo 2 godine

Dobija to Dinamo. Dvojka ko kuća
b

bice gusto

pre gotovo 2 godine

bice 0-3