Barsa blizu velikog posla: Marokancu 5.000.000 evra po sezoni

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.03.22. | 05:59

Nusair Mazraui blizu Nou Kampa

Barselona je na dobrom putu da obezbedi potpis desnog beka Ajaksa Nusaira Mazrauija koji će od leta biti slobodan igrač, piše katalonski Sport.

Isti izvor navodi da su Katalonci pobedili u konkurenciji Arsenala, Dortmunda, Lidsa i Milana. Ćavi je odmah po preuzimanju kluba označio mesto desnog beka kao prioritetno, pa je ubrzo potpisao ugovor sa slobodnim Danijem Alvesom. Ipak, Barseloni je potrebnije dugoročnije rešenje, ali to ne znači da se odustalo od angažovanja Sezara Aspilikuete, već se Mazraui vidi kao konkurencija sadašnjem kapitenu Čelsija. Vrlo lošu poziciju u ekipi bi u tom slučaju imao Seržinjo Dest.

Izabrane vesti

Kako piše Fabricio Romano, Barselona je igraču ponudila platu koja bi zajedno sa benefitima trebalo da iznosi oko 5.000.000 evra neto. Od toga je između 3.700.000 i 4.000.000 evra zagarantovani deo.

Marokanac je u omladinski pogon Ajaksa stigao sa svega devet godina, a za prvi tim je debitovao 2016. godine. Poslednji put ugovor sa Kopljanicima produžio je u aprilu 2019. godine, ali više nije bio raspoložen da ostane na Johan Kroj Areni, pa će 30. juna kao slobodan igrač napustiti Amsterdam. U međuvremenu će gotovo izvesno potpisati ugovor sa Barselonom.


tagovi

Nusair Mazraui

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara