Serhio Aguero na promociji u Barseloni (©Reuters)
Serhio Aguero na promociji u Barseloni (©Reuters)

Aguero demantovao priče o odlasku (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.08.21. | 07:09

Argentinac tvrdi da ostaje u Barseloni

Veče uoči nestrpljivo očekivane konferencije za medije Lionela Mesija - na kojoj bi trebalo da potvrdi prelazak u Pari Sen Žermen - Argentinac je organizovao oproštajnu večeru za prijatelje u Barseloni.

Među gostima bili su dugogodišnji saigrači Serhio Buskets i Đerar Pike, sa suprugom Šakirom (kolumbijskom pevačicom), kao i Serhio Aguero, kum ali i nesuđeni saigrač u dresu katalonskog kluba.

Izabrane vesti

Od vesti da Mesi i Barselona nisu produžili ugovor, te da će šestostruki osvajač Zlatne lopte posle 21 godine promeniti klub, dosta se pisalo i o tome šta će biti sa Aguerom, koji je pre dva meseca kao slobodan igrač stigao iz Mančester sitija. Navodno, samo da bi i na klupskom nivou zaigrao u istom timu sa svojim kumom.

15.08: (1.73) BARSELONA (3.60) REAL SOSIJEDAD (5.00)

Sve je delovalo idilično, pošto su nedugo po Aguerovom transferu zajedničkim snagama predvodili reprezentaciju Argentine do titule prvaka Južne Amerike, međutim, iznenada se situacija preokrenula. Mesi više neće igrati za Barselonu, a po informacijama brojnih sportskih novinara bliskih klubu, navodno se doskorašnji golgeter Sitija zbog toga osetio prevarenim od strane kluba i zatražio od svojih advokada da pronađu način kako da već sada raskine ugovor sa Kataloncima.

Aguero je, međutim, demantovao tu vest kratkom izjavom iz automobila uoči večere kod Mesija.

"Ne brinite, imaćete me tu cele godine", izjavio je Argentinac, koji je ugovor sa Barselonom potpisao na dve godine, do 1. jula 2023.



tagovi

Serhio AgueroBarselonaletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara