Komentari na vest

Barselona reže plate, Inter bi to da iskoristi: Nerazuri kreću po Đordija Albu

G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Videcu vam sad face kad 1 jula napuste Inter gotovo svi vetetani, Onda ima da mi popadate ove kao mali misevi, ide Ranokija, ide Kolorov, Jang je otisao vec, ide Dambrosio, svima istice ugovor i sta onda, ostaje Vidal sa kojim ce Inter da se nagodi i raskine saradnju, i koje veterane onda ima Inter ? Jedino im ostaje Handanovic, ali on je golman, zato nemoj da mi laprdate ovde jel ce Inter da spusti prosek godine ekipe na sam maximum, ciju ciju pacologija samo mi se raspadaj te od muke nista drugo vam i ne ostaje laku noc BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
E

Erector

pre gotovo 3 godine

Da malo pojasnim sveznalicama sa Mocarta oko starosti igrača Intera na jednoj maloj usporedbi. Prosjek starosti igrača Intera u predzadnjem kolu u utakmici sa Juventusom(računam da su obje ekipe igrale sa najjačim sastavima) bio je 27,1 godinu. Stariji od 30 godina su bili samo Darmian i Handanović, ostali su svi mlađi, ako računamo i Perišića, isti bi bio prosjek, jer igra na poziciji Darmiana. Prosječna starost Juventusove postave je 28,1 godinu, i to bez Morate i Bonučija koji inače igraju u prvom timu, a samim tim bi taj prosjek bio još veći. Ovdje sam uporedio dva tima koji su bili najozbiljniji kandidati prošle godine za titulu a i ove će vjerovatno.
G

Gist

pre gotovo 3 godine

Hvala, na lepom i tacnom objasnjenju, pisao sam puno puta o tome, ali uvek ima onih koji jedva cekaju da se raspisu o nekakvom starackom domu intera, nasuprot jasnim cinjenicama, jedino u cemu se sa njima slazem to je da nam nikakako nisu trebali kolarov i vidal bice prava muka isterati ih iz kluba
E

Erector

pre gotovo 3 godine

Ovi novinari ne prate fudbal uopće. Kao prvo, ovo je klasična glupost, niti se Inter raspitivao za Albu niti bi on išao iz Barse. Kao drugo, na lijevom boku više utakmica je odigrao Darmijan od Janga i on je alternativa za obje strane. Inter će svakako dovesti nekog bočnog igrača, naročito ako ode Hakimi, a vjerovatno i D'Ambrosio. Prva meta je Kostić, svi mediji u Italiji pišu o tome, samo Mocart ga seli u druge klubove, a vjerovatno će doći u Inter.
G

Gist

pre gotovo 3 godine

Nadam se da nece doci, bolje pruziti sansu di marcu, imao je odlicnu sezonu, nego li opteretiti klub sa jos jednim penzosom koga posle ne mozes ni da prodas, perisic i di marco po levoj strani sasvim korektni igraci, ako dodje do prodaje perisica sto mozda i nije lose jer je u godinama, a za sad na evru igra jako dobro, tek onda treba razmotriti neke opcije, ali ne verujem da bi to trebalo da bude alba
G

Gile iq10

pre gotovo 3 godine

Koda inter ima da plati alabu to jst platu novinarska patka klasicna
K

Khan

pre gotovo 3 godine

Levi bek-levi spoljni je u Barceloni problem oduvek. Albi ne mogu da nadju godinama zamenu i izmasili su se haos sa tom pozicijom. Tako da ova prica oko Intera i Albe nema nikakve realne sanse da se dogodi. Zivi bili pa videli.
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Ja mislis da se vecina milancica trese od stresa poslednjih dana. Toliko su cekali i slatko najavljivali neki raspad Intera. Ne kazem da ce Alba doci ali klub normalno funkcionise, dovode se igraci, ima dosta najava...sve je to mnoooogo daleko od raspada.

VeljaCZV

pre gotovo 3 godine

Alba je vrhunski igrač, ali mislim da bi bilo bolje da dovedu Kostića
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Vi mora da se zezate. Pa Inter toliko igrača na zalasku karijere ima, da im samo ovaj fali.
E

Erector

pre gotovo 3 godine

A koji su to igrači, osim Handanovića na zalasku karijere, naravno za prvi tim govorim? Nabroj mi ijedan klub koji nema bar jednog ili dvojicu takvih u ekipi, tj. prvom timu.
њ

њ

pre gotovo 3 godine

Ја стварно не разумем зашто овај Интер толко воли и доводи истрошене играче (у овом случају не мислим да је конкретно Алба истрошен, мислим генерално) и пензионере. Стално им играју и стално доводе којекакве Ренокије, Кандреве, Кузмановиће, Јангове, Дармијане и још гомилу матораца задњих година. Разумео бих да оће да узму титулу након 10 година па дај шта даш само да дођемо до циља, али то су урадили ове сезоне. Пошто су узели титулу, не видим поенту довођења играча од 30+ година и онда опет за сезону, две прави пресек и мењај, па као 2010 тавори целу деценију у просеку док се некако не саставиш.
D

Dve reci

pre gotovo 3 godine

Nemaju para