Tijana Bošković (©MN Press)
Tijana Bošković (©MN Press)

Barselona se odriče Moribe: Tribine, pa transfer u januaru

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.08.21. | 16:34

Katalonci izgubili strpljenje za mladog vezistu

U slobodnom padu nalazi se Barselona trenutno.

Klub je u ogromnim dugovima, Leo Mesi je otišao, Serhio Aguero se povredio, pojedini prvotimci i dalje odbijaju smanjenje ugovora, a zbog finansijskih problema novajlije još nisu registrovane za Primeru, koja počinje već u petak (s tim da Barselona igra u nedelju protiv Real Sosijedada).

Izabrane vesti

NEDELJA, 20.00: (1,78) BARSELONA (3,60) REAL SOSIJEDAD (4,70)

Na sve to nadovezuju se problemi u pregovorima sa Samjuelom Umtitijem i Miralemom Pjanićem o raskidu saradnje, dok je klub izgubio strpljenje za 18-godišnjeg Aleiša Moribu. Mladi vezista dugo je otezao sa produžetkom saradnje koja po aktuelnom ugovoru ističe idućeg leta, Za razliku od nešto starijeg Aleksa Koljada koji je odbio bilo kakvu pozajmicu i izabrao da se na treninzima bori za poverenje Ronalda Kumana, Moriba je odugovlačenjem doveo to toga da bude vraćen u B tim, ali samo za treninge, dok će utakmice posmatrati sa tribina.

Tu vest objavio je katalonski Sport, uz dodatak da će mladi fudbaler u januaru biti na transfer listi.

Moriba je prošle sezone upisao 14 nastupa u prvenstvu Španije, u kojima je dao jedan i namestio tri gola. Triput je igrao u Kupu kralja, a jednom u Ligi šampiona.

Velika očekivanja imali su navijači Barselone od ovog igrača, ali kako stvari stoje, karijeru će graditi na nekom drugom mestu.


tagovi

Ilaić MoribaBarselona

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara