Junes Belanda (©Reuters)
Junes Belanda (©Reuters)

Belanda kritikovao upravu Galate zbog terena i odmah dobio otkaz

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.03.21. | 12:12

Možda ne treba davati izjave vruće glave

Izgleda da nema mnogo demokratije u Galatasaraju. Koja rečenica kritike na račun uprave kluba i odmah otkaz.

Bez obzira što je tri i po godine član Galate, dao veliki doprinos rezultatima u tom periodu, što je među klupskim zvezdama, Junes Belanda je danas počeo da pakuje kofere za selidbu, jer je dobio otkaz od istanbulskog velikana.

Izabrane vesti

Taj neoprostivi greh Belanda je napravio u nedelju nakon utakmice mu Istanbulu sa Sivasom, koja je završena 2:2. Fudbaler Galate je za remi okrivio loš teren i onako još vruće glave rekao:

Zaista je teško napraviti rezultatski preokret kada je teren u ovako lošem stanje. Čelnici Galatasaraja moraju da pronađu rešenje. Umesto što se reklamiraju preko tvitera, instagrama i sličnih medija, bolje bi bilo da se zainteresuju za teren“, rekao je Belanda.

Vrlo brzo je Francuz marokanskog porekla shvatio šta je uradio, pa se dan kasnije vadio da je mislio na ljude koji rade na održavanju terena, ali već je sve otišlo predaleko da bi takav blef uspeo.

Već danas stiglo je zvanično obaveštenje Galatasaraja da Belanda više nije igrač tog kluba.

U intervjuu koji je dao za BeIn Sport posle utakmice sa Sivasom, Belanda je izneo tvrdnje koje su narušile ugled i reputaciju uprave kluba“, stoji, pored ostalog, u saopštenju Lavova.

Junes Belanda je odigrao 131 meč za Galatasaraj, postigao 22 gola i za 26 asistirao. Bio je dva puta šampion Turske, osvojio je jedan Kup i jedan Superkup države.


tagovi

GalatasarajTurskaJunes Belanda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara