El Fardu Ben i Milan Pavkov
El Fardu Ben i Milan Pavkov

Ben ne ide u Dansku, promil šanse za Pavkova, u Beogradu ostaje i Babić

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.08.19. | 22:07

Loše vesti za Vladana Milojevića

Na stranu rezultat, posle prve utakmice sa Kopenhagenom pozitivna atmosfera se osećala među navijačima Crvene zvezde, iako su Danci na revanš odneli nezasluženih 1:1. Dobra igra u prvom meču ulivala je optimizam, iako su svi svesni da crveno-bele očekuje pakleno težan zadatak na gostovanju kod danskog šampiona. A on je upravo postao još teži, jer je postalo kristalno jasno da Vladan Milojević u Kopenhagenu neće moći da računa na trojicu igrača.

Poslednja informacija kaže: u avionu za Kopenhagen neće biti ni Srđan Babić, koji je povredio zadnju ložu u prvenstvenom okršaju protiv ekipe Mladosti iz Lučana, pa je već na poluvremenu morao da ga zameni Miloš Degenek. Ispostavilo se da Babić nije uspeo da se oporavi u ova tri dana.

Izabrane vesti

Međutim, to je još i najmanja briga za Zvezdin stručni štab, jer startni štoperski tandem čine baš Degenek i Nemanja Milunović, dok je tu i Radovan Pankov da uskoči ako zatreba. Mnogo veće glavobolje Milojeviću predstavljaju povrede El Fardua Bena i Milana Pavkova.

Ovaj prvi i definitivno ostaje u Beogradu pošto ga još od gostovanja u Helsinkiju muči primicač zbog kojeg nije bio u startnoj postavi protiv Kopenhagena dok ga za meč sa Lučancima ne bi bilo ni u 18. Neće ga biti ni u revanšu.

Kad je u pitanju Milan Pavkov, kome je stradao list u sudaru sa Dancima u Beogrdu, tu još postoji promil šanse. Samo promil, pošto je korpulentni napadač iz Begeča danas završio sa terapijama krvnom plazmom, ali je na treningu postalo jasno da ipak ne može da izvuče maksimum iz sebe. A kad je već tako pametnije je okrenuti se nekim drugim rešenjima, verovatno Ričmondu Boaćiju. Čak i ako bi Pavkov krenuo za Dansku teško da bi stručni štab preuzeo na sebe toliki rizik sa rovitim igrače.

Muke za Vladana Milojevića pred revanš sa Kopenhagenom.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara