Benzema (©Reuters)
Benzema (©Reuters)

Benzema doziva Mbapea: Real bi sa njim davao dva puta više golova

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.04.22. | 00:55

„Možda i tri puta više“, kaže špic Madriđana

Mnogo je sjajnih napadača koji će ovog leta biti na meti najvećih klubova sveta, ali za sada prva zvezda je definitivno Kilijan Mbape.

Nema dana da ne stigne neka nova informacija o njegovom statusu, a poslednja iz Francuske govori da će produžiti ugovor sa Pari Sen Žermenom.

Izabrane vesti

Samo, isto toliko „sigurno“ je bilo i da ide u Real Madrid, pa da se Barselona zainteresovala za njega i tako iz dana u dan. A, Karim Benzema, golgeter Reala, priziva svog zemljaka da mu se pridruži u Kraljevskom klubu.

Benzema je na naslovnoj strani Lekipa za utorak, a jedan od glavnih delova intervjua je oko Mbapea.

Volim da igram sa Kilijanom u reprezentaciji i voleo bih da igramo zajedno i u klubu. Mislim da bismo sa njim davali duplo više golova. Ili čak tri puta više“, rekao je Benzema za Lekip.

Osvrnuo se Karim i na povratak u reprezentaciju letos na Evropskom prvenstvu posle dugog izgnanstva.

„Za mene je igranje za Francusku pitanje ponosa i veoma sam srećan što sam se vratio. Dobro sam se adaptirao, sve je na visokom nivou i to je najvažnije. Sada želim da osvojim trofej sa reprezentacijom“.

Real Madrid će u četvrtfinalu Lige šampiona igrati sa Čelsijem, aktuelnim prvakom Evrope.

„Nema favorita u Ligi šampiona. Pogledajte naš dvomeč sa Pari Sen Žermenom, oni su bili ultra favoriti posle prve utakmice. Čelsi je veliki tim, a mi ćemo se truditi da dođemo do dobrog rezultata u Londonu“, rekao je Benzema.


tagovi

Karim BenzemaKilijan EmbapeReal Madrid

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara