(©AFP)
(©AFP)

Bez Saše Ilića na klupi CSKA se odmah sapleo

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.03.23. | 18:32

Kiks Armejaca protiv Lokomotive Plovdiv – 1:1

Nema Saše Ilića na klupi, nema ni pobede! Samo što je Ludogorec kiksirao u prošlom kolu i Armejci se dodatno odlepili na tabeli, CSKA je rešio da vrati tu uslugu šampionu Bugarske.

Okliznuo se CSKA danas protiv Lokomotive Plovdiv, osvojio je samo bod na svom terenu, iako je utakmicu otvorio ranim golom – 1:1.

Izabrane vesti

Na klupi tima iz Sofije sedeo je Veličko Kaplanović, pošto je Saša Ilić suspendovan dve utakmice zbog nakupljenih žutih kartona. I kad nije bilo Ilića, kao da nije bilo ni talismana za CSKA. Štaviše, imali su Armejci penal u 86. minutu, koji nije iskoristio Matej.

Izgleda da se okrenulo kolo sreće za sastav iz Sofije ili bi neko rekao – karma. Pomalo nekorektnim potezom su došli do pobede u prošlom kolu i „kazna“ ih je ekspresno stigla.

Ubojiti Nazon je ponovo bio strelac za CSKA, doveo je svoj tim u vođstvo u 9. minutu. Lokomotiva se žalila sredinom poluvremena, smatrali su gosti da su oštećeni za penal. Ali, uspeli su da dođu do izjednačenja u 44. minutu preko Sorge.

Jalova inicijativa CSKA je umalo upalila u finišu meča. Defanzivac Lokomotive Paskalov je oborio u šesnaestercu Garsesa, loptu na penaltik je postavio Matej i – promašio. Zajedno sa tim promašajem otišla su i dva boda iz Sofije put Plovdiva. 



tagovi

CSKA SofijaSaša IlićLokomotiva Plovdiv

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara