Biće da zaista misle da su svi ostali idioti... PSŽ novim multimilionskim transferom nastavio da šteluje knjige

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.09.23. | 15:16

Julijan Draksler u naredna 24 sata postaje igrač Al Ahlija iz Dohe

Ne haje Pari Sen Žermen za pridike i pretnje iz Španije što poslednjih dana upućuje Havijer Tebas, prvi čovek La Lige. Poručio je Tabas jasno i glasno kako to što PSŽ trguje sa klubovima iz Katara potpuno obesmišljava pravila finansijskog fer-pleja i omogućava klubu sa Parka prinčeva da 'pegla' knjige, a samo 24 sata kasnije francuski šampion realizovao je još jedan takav posao.

Posle Marka Veratija put Dohe krenuo je i Julijan Draksler.

Izabrane vesti

Nemac je neko vreme odbacivao mogućnost da se preseli na Bliski istok, u više navrata odbio je ponudu, ali očito da je ubeđivačka moć velikog novca i čelnika Al Ahlija na kraju ipak urodila plodom.

Kako javlja Florijan Pletenberg nekadašnji reprezentativac Nemačke do kraja dana trebalo bi da stigne u Dohu, obavi sve potrebne lekarske preglede i u smiraj prelaznog roka - ističe 18. septembra - stavi paraf na ugovor.

Ono što će Tebasa i ostali nearpski svet sigurno žacnuti jeste obeštećenje. Prema istom izvoru, vezista kome je ostalo manje od 12 meseci do isteka ugovora sa Parizom, biće plaćen više od 20.000.000 evra?!

Jasno je kao dan se radi o 'legalnim malverzacijama', ili bolje reći izigravanju pravilnika Evropske kuće fudbala, zbog čega Tebas poziva da se u celu priču uključi i Evropska unija.

Podsetimo, Draksler je igrač čija je tržišna vrednost trenutno oko 5.000.000 evra?!

Samo od trojice igrače koje je prodao u Katar, zemlju svojih vlasnika, PSŽ je ovog leta inkasirao oko 80.000.000 evra?! Kako smo već konstatovali, pre Drakslera u Dohu se otisnuo Verati (45.000.000), a još ranije i Abdu Dijalo (15.000.000).


tagovi

Julijan DrakslerLetnji prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara