Komentari na vest

Biće nikad slabiji prelazni rok za Srbe, ali možda pređu Lukić, Lazović, Milivojević, Ilić...

boban milosevic

pre preko 1 godinu

sergej bi trebao doci u juve 🤗🖤🤍
G

Gost dj

pre preko 1 godinu

A najboljeg golmana prvenstva nece niko? Ili tek treba da se dokaze u slabasnom Torinu? hahahahaha... menadzerija vrti, ali slaba vajda kad nema kvaliteta... pa nisu evropski klubovi kao srpski.
M

Marko1105

pre preko 1 godinu

Da sam ja Terzic, obavio bih razgovore sto pre sa par igraca koji se pominju u ovom tekstu: Milivojevic, Djuricic, Mladenovic, Radoja....mozda jos neko....i obajsnio im da oni imaju priliku da igraju LS, da igraju za veliki klub kakav je Crvena Zvezda, da osvajaju titule i budu volje od strane milionske armije navijaca. Ako nece ili razvlace sa odgovorom, zahvaliti se, reci da su uvek dobrodosli da pogledaju iz loze neku Zvezdinu utakmicu ako zele i nikada ih vise ne bih kontaktirao. Stavise, za izmisljene tekstove i posle razgovora i eventualnog odbijanja, tuzio bih svaku novinu ili portal zbog laznih vesti. Zvezda je dovoljno velika, a u poslednjih 6 godina i vise nego prisutna u evropskom fudbalu da ne moramo nikoga da molimo vise.
1

1992

pre preko 1 godinu

E moj momak, da si bio u jednoj zemlji, gradu, i na jednom stadionu, i u jednom klubu u Ligama petice, da vidiš samo uslove u svakom pogledu, ne bi ni pomislio da je zvezda za bilo koga neka posebno poželjna destinacija. Čak ni za fudbalere iz Srbije.
G

Gostasd

pre preko 1 godinu

sve je to lepo sinak, ali ne igra se fudbal na njivama linglong superlige
S

Sega89

pre preko 1 godinu

Radoja je potpisao za Kanzas city
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Posle ovog svetskog prvenstva samo lud covek moze da kupi srpskog fudbalera.......
Г

Гос'

pre preko 1 godinu

Радоја без клуба, дечко у најбољим фудбалским годинама. Па кад ћеш да играш сине, ако не сад?!
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Zapamtite ovo SMS nece niko da plati više od 35 miliona eura, a ja sam ubedjen da on neće ni u Arsenal niti ijedan top klub.
1

1992

pre preko 1 godinu

Mi hoćemo da igramo bitnu ulogu na SP sa igračima koji vrijede 4-5 miliona, a Đuričić i Mladenović par stotina hiljada eura. Pa stvarno smo smiješni i nenormalni.
S

Svan

pre preko 1 godinu

Saša Lukić taj da sad dođe u Zvezdu ili Partizan ne bi pravio razliku.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Znaci sad je bila ponuda od 100.000.000,00 € za SMS-a ali je Lotito hteo vise?!Ne znam da li da verujem u ovo i smejem se Kezmanu i Kokezi ili je ovo samo jos jedan spin.Verovatnije da je spin.