Bitka za čelo Segunde, po sistemu “ fifti – fifti“...

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.12.18. | 14:23

Famalikao juri Eštoril i Fereiru! Akademika je tu, čisto da gostima zamuti vodu u borbi za čelo tabele

Ako neka utakmica vuče „pola – pola“ šanse da ode na jednu, ili na drugu stranu onda je to susret Akademika - Famalikao. Istina, gosti su se do sada nešto bolje pokazali, jer druguju s drugoplasiranim Eštorilom, i učinkom od ukupno 26 osvojenih bodova, na koje Aademika odgovara sa dva domaćistva protiv večerašnjeg rivala, bez zabeleženog poraza.

A sada sledi ono najvažnije, a to je trema, koja će večeras stajati na strani terena koju duži Famalikao, budući da pobeda gosujućeg tima znači prestizanje ne samo Eštorila, već i Fereire koja joj na čelu tabele beži za samo jedan bod.

Izabrane vesti

Dakle, moglo bi ovde biti svašta, budući da je Akademika vezala četiri povbede pre nego što je u 11. kolu pala s 3:0 pred Porto B družinom. Famalikao je neporažen na protekle četiri utakmice, a da ume da kiksne, videlo se u osmom kolu kada je Braga B bila bolja sa 2:0. Zbog toga su na ovom susretu sve karte otvorene, svakako sa nijansama koje bi mogle da prevagnu na stranu gostujućeg sastava, naravno pod uslovom da trema ne bude jača od Famalikaa.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 21:15 4129 POR 2 Academica - Famalicao ds X2 1,37
Ukupna kvota1,37

Portugalija 2 – 12. kolo
21.15: (2,85) Akademika (2,70) Famalikao (2,80)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock


tagovi

SegundaPortugal 2sportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara