Predstavljanje Radosava Petrovića na sajtu APOEL-a (©APOEL)
Predstavljanje Radosava Petrovića na sajtu APOEL-a (©APOEL)

Bivši selektor Kipra: Raća Petrović je karika koja je nedostajala APOEL-u, verujem u prolaz protiv Vojvodine

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.07.23. | 14:04

Mihalis Hacipjerisom zadovoljan što se bivši reprezentativac Srbije odlučio za prelazak u Nikoziju

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Kipra Mihalis Hacipjeris pohvalio je svoj bivši klub APOEL zbog dovođenja Radosava Raće Petrovića i ocenio je da su šanske tima iz Nikozije da eliminiše Vojvodinu iz kvalifikacija za Ligu konferencije – veoma dobre.

Petrović je pre nekoliko dana prešao iz kazahstanskog Ordabasija na Rajsko ostrvo, bez obeštećenja. Smatra 67-godišnji stručnjak da je nekadašnji reprezentativac Srbije upravo karika koja je nedostajala APOEL-u prošle sezone.

Izabrane vesti

Verujem da je APOEL-u bio neophodan igrač poput Petrovića. To je fudbaler koji može da igra direktno, ali ne samo dodavanjima, već i kroz svoju kretnju. On će doneti u tim balans u napadu. Naravno, ako ne bude povređen. Osim toga, pomeranjem u gornju liniju može da iznenadi protivnika. Viđamo takve igrače u svim modernim timovima. Bez igrača koji ulaze u prostor iz drugog plana ne možete da napredujete“, ocenio je Hacipjeris.

Svoju evropsku odiseju APOEL u četvrtak, u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencije će od 19 časova da ugosti Vojvodinu, a videćemo da li će se trener Rikardo Sa Pinto odlučiti da već na tom meču pošalje Petrovića na teren. Svakako, Hacipjeris pred taj dvomeč (revanš nedelju dana kasnije) prednost daje Kipranima.

Verujem da će APOEL da se kvalifikuje u 3. kolo. Osećam entuzijazam među ljudima, vidi se da im Evropa donosi radost. Za fudbalere, ona je život. Važno je za čitav klub da se što dalje dogura na međunarodnoj sceni“, rekao je Hacipjeris.



tagovi

Radosav PetrovićAPOEL NikozijaAPOELFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara