Komentari na vest

Bliži se kraj sage: Matija Popović u Napoliju preko Frozinonea

C

Cuki 79

pre 5 meseci

Pratio sam momka poslednjih godina od kad je u Partizanu. Dal ce postati igrac pitanje je posto je lenstina na terenu (u omladinskim selekcijama),ali da je veliki potencijal je neosporno. Sta taj momak radi sa 190 cm to se retko vidja. Steta sto nije debitovao za Partizan ali i uprava Partizana je reagovala sa ugovorom tek nakom kadetskog EP kad su ga svi videli a on u tom trenutku na stipendijskom ugovoru. Ko je imao prilike da gleda uzivo ne bi mogao da ne primeti oca koji je parkiran iza gola i ne prestaje sa pricom. Sve u svemo steta bi bilo da mali ne napravi karijeru.
R

Rafaelo

pre 5 meseci

Majstore nemas ni minut u seniorskom fudbalu, igrao si samo do kadeta a u kadetima si se slepao pored Jovanovica.... Zelim ti puno srece ali mislim da ces kroz koji godinu kod Lalatovica da ti ozivi karijeru kao Radonjicu...

Pjanić sa tri žutaa

pre 5 meseci

Ovp su potpuno netacne informacije. Ne potpisuje on za Napoli pa u Frozinone na pozajmicu, vec potpisuje za Frozinone jer Napoli nema mesta za jos jednog van EU. A kad se oslobodi mesto, za iste pare ide u Napoli. Klasicno krsenje pravila, ali italijanski savez je za ugasiti.
N

NR

pre 5 meseci

Preko.ledina
L

Loodmalo

pre 5 meseci

Nema od toga ništa,frosinone nije sisao vesla da razigrava igrača napoliju koji nije igrao dalje od kadetske konkurencije,samo da trenira sa seniorima ili juniorima je mogao i u napoliju
D

Dn,

pre 5 meseci

Koja logika da oni daju nekom klincu minutazu koji je na pozajmici, niti ga znaju niti ima iskustva u seniorima, zaradu nikakvu neće imati. Koja je logika?
D

Dejan986

pre 5 meseci

Logika je da ostanu u ligi i ne ispadnu u seriju b. Dalje dobijaju igraca besplatno plus ga i ne placaju a uz te igrace igraju bolje i njihovi mladi i razvijaju se. Neki mozda i ostanu i duze ako nisu dovoljno dobri za maticni klub.
@

@dej

pre 4 meseca

Frosinone je daleko od ispadanja u seriu b ,pogledaj bar tablicu kad ne pratiš ligu
L

LazzzARR

pre 5 meseci

Ova generacija baš obećava, Popović, Makskmović, Cvetković..
к

кикоман

pre 5 meseci

обећава лову за маму и тату