Vukašin Jovanović (©AFP)
Vukašin Jovanović (©AFP)

Bolji i od Košćelnog, a ne igra? Bordo zvao Vukašina Jovanovića da produže zajedno

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.05.20. | 13:38

Novi ugovor pred srpskim štoperom

Dugo već standardan, standardno među najbolje ocenjenim igračima Bordoa. Međutim, krajem prošle i početkom ove godine Vukašin Jovanović je izgubio mesto u startnih 11 Žirondinaca bez posebnog obeštećenja. Međutim, danas smo možda i dobili odgovor na to pitanje, pošto ugledni Ekip piše da je Bordo već kontaktirao menadžere srpskog štopera kako bi pregovarali i potpisivanju novog ugovora.

Podsetimo, Jovanović je u Bordo stigao 2016, a naredne je potpisao novi, četvorogodišnji ugovor koji bi mu istekao 2021. To bi suštinski značilo da bi ovo leto bilo poslednja šansa za francuski klub da na 24-godišnjem defanzivcu, članu šampionske generacije sa Novog Zelanda, uzme adekvatno obeštećenje.

Izabrane vesti

Ipak, kako leto posle pandemije virusa kovid-19 svakako nije idealan trenutak za prodaju i kupovinu Bordo je rešio da Jovanoviću ponudi nastavak zajedničke avanture. Istina, prema Ekipovim navodima nikakva konkretna ponuda direktora fudbala Eduarda Masije još nije na Jovanovićevom stolu.

Možda je ovaj period hlađenja i predstavljao svojevrstan pritisak na Jovanovića? Jer njegova prosečna ocena u tradicionalno strogom Ekipu je 5,43, pa je samo golman Benoa Kostil tu bolji sa 5,57. Prekaljeni Loran Košćelni je recimo ocenjen sa 5,33. I zašto bi onda izbacivali Jovanovića iz tima osim da ga ubede da ostane?


tagovi

Vukašin Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara