Kamenović protiv Partizana (©Starsport)
Kamenović protiv Partizana (©Starsport)

Bomba u najavi sa Banovog brda: Lacio bacio oko na Kamenovića

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.01.21. | 12:26

Rimljani traže levog beka

Ako talentovanih desnih bekova nema ni od korova u Srbiji, levih i dalje ima i to za jake klubove sa zapada Evrope.

Na jednog od njih, na Dimitrija Kamenovića, dvadesetogodišnjeg prvotimca Čukaričkog, oko je bacio Lacio! Kako piše rimski list Il Mesađero, sportski direktor Nebeskoplavih Igli Tare je snimio igrača Brđana i zainteresovan je da ga dovede na Olimpiko.

Izabrane vesti

Činjenica je da Lacio traži novog levog beka, pošto je neizvesno kada će se kapiten Senad Lulić oporaviti od povrede i da li će dostići nekadašnji nivo sa 34 godine. Mada, Kamenović bi verovatno više bio zalog za budućnost, nego što bi odmah dobio šansu, ako bi u januaru otišao put Rima.

Kamenović ima 20 godina, pa bi mogao da bude registrovan za Lacio bez ikakvog ograničenja. Bek Čukaričkog ima ugovor sa klubom do leta 2022. tako da bi Brđani mogli da računaju na unosno obeštećenje.

Nekoliko sjajnih transfera su napravili belo-crni poslednjih godina, Slobodan Tedić je, recimo, otišao u Mančester siti, a sa Banovog brda put Italije je otišao Petar Mićin.

Još jedan kandidat za levog krilnog beka Lacija, kako se pisalo prethodnih dana je i Darko Lazović, što govori da na Olimpiku i te kako cene fudbalere iz Srbije.


tagovi

SuperligaDimitrije KamenovićLacioČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara