Borjan stigao u Bratislavu da donese mir i sigurnost

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.07.23. | 19:22

Doskorašnji kapiten Crvene zvezde promovisan kao novi golman Slovana

Povreda je ubrzala dolazak Milana Borjana u Slovačku, pošto je napustio kanadsku reprezentaciju koja se takmiči na Gold kupu, ali nije ništa ozbiljno i brzo će se doskorašnji kapiten Crvene zvezde priključiti pripremama Slovan Bratislave.

Ovog utorka iskusni golman je zvanično promovisan, a tehnički direktor najtrofejnijeg slovačkog kluba, Ivan Kmotrik, istakao je zadovoljstvo uspešno obavljenim poslom.

Izabrane vesti

"Milan Borjan je bio jasan izbor kao pojačanje od prvog trenutka kada se pojavila mogućnost da ga angažujemo. Učinio sam sve što sam mogao kako bismo uspeli da ga dovedemo. On je golman s ogromnim iskustvom na klupskom, ali i reprezentativnom nivou. On je tačno ono što nam je bilo potrebno, neko ko može da donese mir i sigurnost u našu odbranu. Siguran sam da ćemo to i dobiti od Milana Borjana, koji je došao kod nas na godinu dana. Njegov dolazak je benefit i za mladog Martina Trnovskog, koji će uz njega sigurno napredovati", uveren je Slovanov direktor Kmotrik.

Podsetimo, po dolasku Baraka Bahara na klupu Crvene zvezde 36-godišnjem Borjanu je saopšteno da nakon šest sezona dominacije na golu više neće biti u prvom planu. Izraelac je insistirao na golmanu koji se bolje služi nogom i više učestvuje u organizaciji napada, pa je doveden Omri Glazer, a dugogodišnji kapiten je izabrao opciju odlaska na pozajmicu.

Slovan je prošlu sezonu završio kao prvak svoje države, 29. put u istoriji, pa će igrati kvalifikacije za Ligu šampiona, od prvog kola. Žreb je tim iz Bratislave na startu takmičenja spojio sa Sviftom iz Luksemburga, a ako prođe, sastaće se sa Zrinjskim ili jermenskim Urartuom.


tagovi

Milan BorjanSlovan Bratislava

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara