"Boško Janković"
"Boško Janković"

Boško Janković potpisao dvogodišnji ugovor sa Veronom

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.07.13. | 22:29

Italija draža od Atine, Kine, Turske

Boško JankovićViše nema dileme – Boško Janković i definitivno ostaje u Seriji A, s obzirom da je večeras potpisao dvogodišnji ugovor sa povratnikom u prvu ligu Italije Veronom. Zvanično predstavljanje srpskog internacionalca zakazano je za subotu.
"Boško je imao ponude iz Olimpijakosa, Turske i Kine, ali je navikao na život u Italiji i fudbal u Seriji A, pa mu je novac koji su nudili pre svega klubovi sa Dalekog istoka nio u drugom planu", rekao je za MOZZART Sport Jankovićev menadžer Zoran Đurić.

Dolazak 29-godišnjeg fudbalera u Veronu je, inače, pomogao i čuveni menadžer Silvano Martina, koji između ostalih brine i o karijeri Nemanje Vidića.

Izabrane vesti

Boško Janković je, podsetimo, ponikao u čuvenoj Zvezdinoj generaciji 84, da bi posle sjajnih partija u crveno-belom dresu otišao u Majorku. Posle samo jedne, ali izuzetno uspešne sezone u Španiji, Primeru je zamenio Italijom s obzirom da je njegov ugovor otkupio Palermo za, kako se pisalo, osam miliona evra.

Boje Đenove branio je od 2008. godine, a nema sumnje da je bi Janković ostvario i mnogo veću karijeru da su ga zaobišle teške povrede kolena.

(FOTO: MN Press, Marko Metlaš)


tagovi

Boško JankovićEvropaItalijaSerija ASilvano MartinaVeronaZoran Đurić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara