Komentari na vest

Braga dala Santa Klari šest komada (VIDEO)

L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Partizan se telio sa Santa Clarom..
b

bingosale76@gmail.com

pre preko 2 godine

Da,da,to je Santa Clara,odnosno Braga.....
r

radeeee

pre preko 2 godine

Isto tako primila od benfike 6 komada sto niste objavili to a mogla je 8 da primi toliko o snazi brage
S

Stung

pre preko 2 godine

Ne mogu da vjerujem kakav ste jadan tekst objavili. Bando crvena. Fuj
G

Gost123

pre preko 2 godine

Hahahahaaah, ajaoj)))
G

Gost67838282

pre preko 2 godine

Pa dobro.. u prvenstvu su igrali 1:1... U utakmicama prvenstva skor u poslednjih 5 utakmica je 3 pobede Brage ,jedan remi i pobeda Santa klare... Braga jeste daleko bolja ekipa od Santa Klare.. I realno Braga je bila bolja i u Beogradu.. I da, vodite računa da i vi ne budete šestarditani u kamenolomu. srdačan pozdrav!
G

Gosti

pre preko 2 godine

lozaci, da li vam je jedino zvezda vs partizan u glavi???
K

Kragujevac City

pre preko 2 godine

Samo? Pa kako bre. Santa Klara je projektovana za ligu sampiona dogodine. To vi niste lepo videli. Prosle sezone Sarloa izbaci galaktikose iz Humske, Zvezda dva puta pregazi Gent.Taj Gent isamara Sarlou na sva tri meca prosle sezone,dao im Gent osam komada. Ove sezone taj Gent je barem 40% slabiji nego prosle sezone i galaktikosi iz Humske mu na dva meca jedva bod uzeli i imali 2-3 suta na gol ukupno u 180-190 minuta. Nesrecni Soci prosli zbog izmenjenog pravila i na ludu srecu.Ovi mogli pet da im daju. Santa Klaru raspalu jedva prosli.Ali zato po Srbiji svima daju po 4-5. Strasno koja smehoteka i koliko je to prosecan tim.Ako moraju biti sampioni kazite ljudima da ne placaju sudije bezveze,da ne trose struju itd.

Gvs

pre preko 2 godine

I da je sve bas tako a nije svi ti klubovi su za nasu ligu Galaktikosi nasa druga 2 predstavnika su u ligi konferencija petardirani pre plej ofa ,prosle sezone se Milan u ligu Evrope jedva provukao preko penala protiv Rio Ave koji te sezone ispao iz Portugalske lige za to mu niko ne umanjuje uspehe .
Š

Šta uradi to Nolane Smithe ??!

pre preko 2 godine

Nikad jača Santa Marija De La Salute i nikad teže kvalifikacije koje je prošao jedan "srpski klub" u istoriji kvalifikacija eurokupova ...
M

Maleni

pre preko 2 godine

Kad se sve sabere i oduzme tolika je razlika u igrackomkadru, ok ne za 6:0, ali za 3:0 lagano, samo grobari nece da priznaju da se dragović, katai, ivanic i kanga za klasu bolji od njihovih fudbalera.
c

commando121

pre preko 2 godine

Kad je neko za klasu bolji onda pobedi u derbiju 0-3 a ne da gubi 1-0 i protivniku se poništi regularan gol a izjednači 10 minuta pre kraja meča neregularnim golom zbog očiglednog faula nad Vujačićem. Toliko o istini i ciganskoj "istini".
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Najbolji klub univerzuma Santa Klara. Od te ekipe su grobari napravili Porto u najmanju ruku... Hahahaha hahahahahaha hahahaha hahahahah hahahaha hahahahah hahahaha... Ekipa nizerazredni klub portugalske la lige, siguran prvoligas.
H

Hanter

pre preko 2 godine

Toliko o jacini Partizanovih rivala
9

951357

pre preko 2 godine

Ah, realnlsti, zasto si tako zla? Toliko o grobarskoj objektivnosti i o tome ko je kakvog protivnika imao. Samo da podsetim da smo mi Bragu pobedili, a Santa Klara raznizala Partizan tamo, prodavali im ljudi stikle. Ovo je iznenadjujuce samo za one koji veruju u grobarske bajke ili nemaju pojma o fudbalu. Ja sam rekao da ce biti 30 bodova razlike izmedju ove dve ekipe do kraja prvenstva, i cekam kraj prvenstva da jos jednom priznate da sam bio u pravu.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Hahahahahaha e botu jedan lazljivi i bezobrazni a gde si bio da lajes nedavno kada je Soci tuko sve redom,kada je nikad jaca Omonija gubila od raspalog Anortozisa,kada je Sarlroa pobedjivala Briz i Gent a za razliku od povredama i Koronom razvaljen Gent sa 0 bodova u grupi sa vama i onim polupanim Liberecom ove sezone tuko Klub Briz,gde si bio da sistis ovde kada je Genk tri puta slabiji od one sampionske generacije rasturao nikad jaci Sasuolo a da ne pricam sto je u istoj grupi bio i onaj nikad gori Atletik Bilbao sto je Barselonu 4:0 dobio utakmicu pred susret sa nama?Gde si bio kada je nikad gori Skenderbeu pobedjivao nikad jaci Kairat,Dinamo Zagreb,Sporting i igrao nereseno sa Moskovskom Lokomotivom?Pa naravno da te botino jedna nije bilo nigde da cvilis i izmisljas kad se tvoj ceo zivot svodi na frustracije,provokacije,lazi i botovanje!OBJAVITE MI KOMENTAR!
9

951357

pre preko 2 godine

@Vini - opet se jedis Vini, nije to dobro. A samo Grobar moze da poredi ekipe iz razlicitih sezona samo zato sto se zovu isto. Mrzi me da ti pisem za sve, trebalo bi mi pola sata za komentar da vratim u realnost te vase bajke, evo samo za Soci, najsvezije je. Soci razbija, ima skor 9-0-5. Sreca pa je liga toliko ujednacena pa su sa tim uzas skorom sad drugi. Isto kao sto ce kad vezu 3 bez pobede da budu deseti.
l

lol12

pre preko 2 godine

Nista cudno