Branislav Knežević mesec dana ne može do vize za petu ligu Španije

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.10.21. | 15:23

Na treninzima Elčea ipak oduševljava

Iz Mačve direktno u Španiju. Branislav Knežević je bio na meti i mnogo većih klubova od Elčea – između ostalih i Crvene zvezde više nego Partizana – ali je izabrao da ode u Elče i fudbalsku sreću potraži na Pirinejima. Međutim, prvih mesec dana u Španiji nije proteklo u idealnim uslovima, jer Knežević još čeka – vizu?!

Problem je naime što je Elče, kad je istog dana dovodio Kneževića i Havijera Pastorea, već imao isplaniranih 25 igrača za prvi tim. Sa Pastoreom naravno. Plan za Kneževića je bio da se on prebaci da igra za filijalu Elče Ilisitano u Tercera diviziji ili petom rangu takmičenja u fudbalskoj piramidi Španije. Pride bi trenirao sa prvim timom, povremeno se priključivao seniorima.

Izabrane vesti

Međutim, viza nikako da stigne, kako objašnjavaju iz kluba – nije lako srediti papire kad se zvanično ide u petu ligu. Već mesec i nešto više Knežević je blokiran. Ipak, madridski As navodi da 19-godišnji Srbin oduševljava na treninzima i da trener Elčea Fran Eskriba jedva čeka da mu se Branislav stavi na raspolaganje. Moraće da se strpi bar do januara, ali kvalitet je navodno očigledan.

Knežević je inače stigao na lični zahtev predsednika kluba Kristijana Bragarnika, inače jednog od najpoznatijih argentinskih menadžera, koji je, samo primera radi, odveo i Darija Benedeta u Boku Juniors.


tagovi

Branislav Knežević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara