Brašancu novi ugovor na stolu, ali i ponuda Leganesa

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.01.24. | 15:15

Za Srbina zainteresovani i Saragosa i Valjadolid

Posle devet meseci pauze usled povrede i nedavno upisanih prvih minuta od aprila 2023. godine, Darko Brašanac se u potpunosti vratio u konkurenciju za tim i na raspolaganju je šefu stručnog štaba Osasune za današnje gostovanje Sevilji. Povratak srpskog veziste ujedno je nametnuo i pitanje njegove budućnosti s obzirom na to da mu na kraju sezone ističe ugovor, a da je za njega interesovanje pokazao niz klubova.

Prema navodima medija iz Španije zainteresovani za Brašanca su Leganes, Saragosa i Valjadolid. Istovremeno, nekadašnji fdbaler Partizana pred sobom ima i opciju produžetka saradnje sa klubom iz Pamplone.

Izabrane vesti

Lokalni mediji ističu da je na Brašančevu adresu već stigla konkretna ponuda Leganesa, lidera Segunde, koji u Srbinu vidi dragoceno pojačanje pred izazove u eliti. Prednost u korist Leganesa mogla bi da predstavlja činjenica da je Srbin već nosio dres pretendenta na povratak u Primeru u sezoni 2017/18 kada je kao pozajmljeni igrač Betisa odigrao 28 urakmica za klub iz okoline Madrida.

Ponuđen novi ugovor, kao i bačene udice pomenutih španskih klubova ostavljaju Brašancu nekoliko izbora, a za očekivati je da centralni vezista odluku o budućnosti donese tokom zime.

Vezni fudbaler rođen 1992. godine na Pirinejsko poluostrvo je stigao leta 2016. godine kada ga je Partizan prodao Betisu za 1.500.000 evra, a u Španiji je potom branio boje Leganesa, Alavesa i Osasune.



tagovi

LeganesOsasunaDarko Brašanac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara