Komentari na vest

Broj 25 do ’25. za neverovatnih 25 godina u Bajernu uz 20.000.000 evra godišnje

L

Legende zive

pre 5 meseci

Tomas Miler je institucija i jedan od najpotcenjenijih igraca u istoriji fudbala. Covek ima dve triplete kao lider, covek koji odredjuje ritam i energiju, covek oko koga se sve vrti. Plus prvak Sveta, maltretiranje Brazilaca, ponizavanje Barselone, maestro. Da je bilo manje marketinga u fudbalu imao bi bar jos tri triplete i dobio bi Zlatnu loptu koju je zasluzio te 2014 (Kros ili on, izbor je slobodan).
A

Asad

pre 5 meseci

Ovo me ni malo ne čudi, švabe poštuju svoje legende i generalno žive za fudbal. Najbolje sam to vidjeo gore u Lajpcigu, 90% navijača na stadionu im je starije od kluba, ali je njih briga za to, od onih baba i đedova do omladine, svi su u šalovima i dresovima kluba, kakva kultura navijanja to nije realno, ljudi prosto obožavaju fudbal i svoje igrače.
2

24.232

pre 5 meseci

Tih 20 miliona je dokaz da novac nista ne pokazuje i dokazuje. Igrac koji vec odavno ne moze da igra na najvisem nivou, nivou LS. U Bundesligi protiv ovih sto ih Bajern dere kad i gde stigne... tu i sa takvim saigracima bi i Serif Endijae nesto pokazao i uradio.
P

Pitam samo

pre 5 meseci

Miler los kazes? Serif moze sto i Miler? Onaj sto gola nije uspeo dati za polusezonu u Zvezdi? Okreni se drugom sportu, prijateljski savet.
д

добродошао

pre 5 meseci

у звезду!!!!