Brzi voz zove Sašu Ilića

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.05.20. | 08:42

Legendi Partizana ponuđeno da vodi Dinamo iz Pančeva

Najpre je avgusta 2019. postao pomoćnik Dejanu Brankoviću u generaciji dečaka rođenih 2004, mesec dana kasnije izbrisan mu je prefiks i postavljen je za selektora reprezentacije mlađih kadeta. U međuvremenu je zadržao tu i dobio dodatnu funkciju, pošto je na poziv Ilije Stolice angažovan u stručnom štabu mlade selekcije, a sad je dobio i prvu ponudu da se samostalno oproba u klubu. Saša Ilić na klupi Dinama iz Pančeva?

Ambiciozni srpskogligaš, član grupe „Vojvodina“, već je kontaktirao Ilića i ponudio mu komande ekipe. Pre prekida ove sezone, koja se u nižim rangovima takmičenja neće nastavljati usled pandemije virusa korona, popularni Brzi voz bio je na petom mestu tabele, a za narednu sprema juriš na viši rang, na plasman u Prvu ligu Srbije. Kurir javlja da su ljudi koji vode Dinamo procenili da im je potrebno zvučno ime i trenera željan dokazivanja, te je to razlog zbog kojeg su kontaktirali Sašu, čija ideja da se bavi trenerskim poslom je odavno poznata.

Izabrane vesti

U ovom trenutku se ne zna da li će Ilić ponudu prihvatiti. Jasno je samo da je spreman da radi. Sad, da li istovremeno i u Fudbalskom savezu i na klupskom nivou, tačnije, da li bi morao da se odrekne sadašnjeg posla ako želi da se oproba na drugom mestu, u ovom trenutku nije definisano.

Po okončanju igračke karijere, prošlog leta, Sašu Ilića je kontaktirao Nenad Milovanović i ponudio mu da nastavi da juri za loptom u dresu Mladosti iz Lučana. Legenda Partizana se na pozivu zahvalila, a ostaje da se vidi kako će reagovati na drugačiju ponudu. Trenersku.


tagovi

Dinamo Pančevo

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara