Bufon (©Reuters)
Bufon (©Reuters)

Bufon: Di Marija je savršen par za Vlahovića

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.07.22. | 16:02

„Nikada nisam razumeo zašto je toliko potcenjen igrač“, kaže legendarni golman

Doveo je Juventus kralja asistencija. Voli Anhel di Marija da postiže golove, ali još više da usreći nekog saigrača. U Pari Sen Žermenu je oborio rekord koji je više decenija držao Safet Sušić po broju asistencija.

Argentinac je obukao crno-beli dres Stare dame, a legendarni golman Đanluiđi Bufon, ikona Juventusa, kaže da je to savršeni potez čelnika kluba.

Izabrane vesti

I veruje da će se Di Marijinom dolasku najviše obradovati Dušan Vlahović, kojeg će Argentinac „kljukati“ loptama za golove.

Di Marija je savršen par za Vlahovića, jer voli da postiže golove, ali jednako uživa i u tome da proigra saigrača. On zna kako da pomogne i pogura tim, vrlo je darežljiv kao asistent i donosi apsolutnu ravnotežu ekipu“, ocenio je Bufon.

S obzirom da je i on godinu proveo u Parizu, jako dobro je imao priliku da se uveri u kvalitete argentinskog reprezentativca.

„Anhel je uvek bio nekako u senci, a iskreno, nikada nisam razumeo zašto. On nema razloga da bilo kome zavidi, a fudbal nekada prati logiku koju je teško razumeti. Pričamo o apsolutno top igraču, koji je uvek spreman da se žrtvuje za dobrobit ekipe. U mom timu on bi uvek igrao. Imam utisak da Di Mariju u Italiji nedovoljno cene, ali vrlo brzo će se uveriti u njegove kvalitete“, poručio je Bufon.

Di Marija je sedam godina proveo u Pari Sen Žermenu, postigao je 93 gola i dodao 119 asistencija na 295 utakmica na svim frontovima. 


tagovi

Anhel Di MarijaĐanluiđi BufonJuventusDušan Vlahović

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara