Komentari na vest

Buongiorno Italia: Dibala u Interu samo iz inata, Leao izrasta u igrača za Zlatnu loptu

E

Erector

pre preko 2 godine

Koliko god bi volio da Inter dodatno oslabi konkurenciju ovim transferom, ne vidim Dybalu u Interu, prošle sezone i nekako, na mjestu Eriksena, sad već nema pozicije za njega tu, osim one koju je igrao u juventusu a to je drugi napadač i koja mu očito ne leži. Sad bi već zauzimao mjesto Hakanu i morali bi mijenjati formaciju zbog njega. Inzagi bi to svakako mogao posložit, previše se tu stvari mora posložiti a tu je i velika plata. Interu treba više širine u vezi, zamjene za sva tri startera, Kostić je vjerovatno tu umjesto Perišića i to je već kompletna ekipa. Poslije razmišljati o nekom dugoročnom rješenju za napadača, kad Džeko ode.
1

101

pre preko 2 godine

Inter 2022/2023 Onana----Bastoni,DeFraj,Skrinjar------Kostic,Brozovic,Dibala,Barela,Dumfris----Lautaro, Vlahovic
O

Okšefe

pre preko 2 godine

Dybala centralni vezni?Važi šefe.
G

Gost Aleksandar

pre preko 2 godine

Mislim da Dibala sa ugovorom od 7 mil nije potreban Interu. Tu je Lautaro, Alexis je ok, Đeko kada god igra daje golove i već je na polusezoni dao dvocifren broj golova u svim takmičenjima. Plus Korea kog su letos doveli i ako nije bolji od Dibale. Ne treba gomilati sa igračem koji jeste dobar i talenat ali je često povređen. Forza Inter
9

951357

pre preko 2 godine

Još jedan u nizu veoma stručnih i učinkovitih a pre svega smislenih i logičnih članaka iz pera velemajstora pisane reči podno Apenina - Željka Pantelića. Ma bravo!
G

Gost747

pre preko 2 godine

Pisete gluposti, Dybala nikad nece preci u Inter.
l

lmaorofl

pre preko 2 godine

Kad počne sad makljaža u komentarima.