Komentari na vest

Buongiorno Italia: Konte bi mogao da završi kao Saki, a Dibala da odere kožu Juventusu

a

arnaut čečen

pre oko 1 godinu

Kakav vaš Konte i Monte i Blokovi . Propao kao Jugu Komerc kao IMT . Ugasio se kao Lampice za Novu Godinu
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Izgleda da je gospodin Antonio Konte fleksibilan trener.
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Зјелински је класа,већ годинама.
x

xnxx

pre oko 1 godinu

sad vidis koliko je premijer liga superiornija u odnosu na italijansku i druge po finansijama, bormut uzme koliko top 4 kluba u italiji
G

Ginola 14

pre oko 1 godinu

Ako je ovo za Contea istina, da je pregorio, zar nije onda fer da se sam povuce, odnosno da podnese ostavku? To bi valjda znacilo da sam priznaje da nije na nivou zadatka, bez obzira na razloge, i da se odrice ostatka plate za dio ugovora koji svakako nece odraditi. Od profesionalca, koji po ugovoru prima £15 miliona po sezoni je za ocekivati da radi posao profesionalno, bez obzira na okolnosti. Taktika, nedostatak fleksibilnosti i tvrdoglavost kad su u pitanju prvih 11 i izmjene su potpuno druga stvar.
G

Goce Gostivar

pre oko 1 godinu

Tako bi trebalo ali pošto je prevarom ostao bez para ovo mu dođe kao,, otpremnina,, za penziju. Eeeee šta sam dočekao da Livi daje otpremninu za penziju i to čika periki Konteu.Livi će dovesti Glasnera za trenera i prodati Kejna jedinstvu za 100 miliona funti i Rišarlisona Realu za 60 miliona i kupiti za te pare mlađe fudbalere na keca. Livija interesuje samo profit, njemu je Totenhem firma i to je sve. Koliko je namazan Livi će zavaliti i Ndombelea Napoliju za 30 miliona.