Komentari na vest

Buongiorno Italia: Mođijevo pojavljivanje dokaz sukoba na liniji Anjeli – Elkan

D

Della Vale

pre preko 1 godinu

Jel ovo autor teksta izjavio da iza Andre Anjelija stoji armija navijaca?? hahaha pa njega ocima ne moze vijdeti bar pola navijaca Juvea pogotovo ultrasi...gluposti, Juve ce konacno da odahne sad kad nema rosavog i tupana Nedveda koji je izjavio da ce Bentakur biti najbolji vezni igrac na svijetu hahah, neka idu da ih ne gledamo vise! Forza grande Juve!
N

Nidza1981

pre preko 1 godinu

Svi protiv njih a bili miljenici drzave godinama i mahali zastavama jednog pokvarenog predsednika saveza dok su drugi imali SOS broj na dresu.... jel vam ovo u Italiji zvuci poznato?
И

И21

pre preko 1 godinu

Звездан Терзић лајк дис
Z

Zoi

pre preko 1 godinu

Dzaba je navijacima juventusa crtati neke stvari. Oni odvijaju cinjenicu da su izneti neoborivi dokazi o njihovom namestanju. Toliko jaki da jednostavno ni SUD-ovi koje oni kontrolisu nisu mogli da im pomognu. Od nastanka tog kluba pa do danasnjeg dana oni su umesani u afere namestanja i ostale gluposti. Ako izuzmemo nas sport gde moze sve i svasta jedino je jos u Italiji zabelezen slucaj da rodjeni brat vlasnika juventusa bude predsednik saveza. Tako je i ostao upamcen slucaj kradje titule Interu. U odlucujucem mecu za titulu Inter je vodio 2-0 u Torinu, navijaci juventusa prekinuli mec i po svim pravilima isti je trebao biti registrovan 3-0 za Inter. Medjutim tada su braca stupila na scenu i naredjeno je ponavljanje meca. Iz Intera su odbili, ali je doslo upozorenje igrace se ili letite iz Serije A. Inter nije imao resenje, a kao deo revolta poslali su Primavera tim koji je izgubio tada 9-1. Gol za Inter je postigao Macola koji je postao kasnije jedan od najboljih italijanskih igraca svoh vremena. Tada se najbolji igra juventusa oprostio od fudbala uz reci da ga je sramota. Tu je slucaj iz 98' penal Julijana nad Ronaldom, gol Muntarija, doping afere, Pjanic sa 3 zuta, Orsato i Var veza koja ne radi...ko god ne veruje u ove price neka proceslja arhivu, google je tu i videcete sta je istina, a sta ne.
М

Милан 12

pre preko 1 godinu

Ахахахахахахаха каже симпатизер једног од 2 миланска клуба ... Сви су невини само је Јувентус кваран, чувена прича, кад не може да се објасни зашто је неко најјачи
Z

Zoi

pre preko 1 godinu

Objasnjeno je kako su osvajali po Italiji, a tamo gde njihova sapa nije mogla da grabi vidimo gde su i koliko trofeja imaju. Inace to ciji sam simpatizer ne menja cinjenicu da nisi demantovao ovo sto sam napisao, niti mozes. Svake 2 godine po neki skandal iskoci, neki se vesto prikriju i ne odjeknu, a neke vremenom uguse. Cak ni stadion nisu mogli bez skandala da naprave. Takodje i o tome se moze citati
E

EtaBeta

pre preko 1 godinu

Jel si ti svestan da je Milan postao to sto jeste u godinama kada je Berluskoni bio najjaci covek Italije? Slucajnost? U to spada i presuda da im se oduzme 12 bodova na startu sezone, umesto ispadanje u Seria B sa Juveom.
R

Red Star Belgrade

pre preko 1 godinu

hahahaha komedija,a Modji dobio dozivotnu zabranu u fudbalu.Sledi isti princip i za Anjelija.