Komentari na vest

Buongiorno Italia: Murinjo i Sari rasplamsali rimski derbi

P

Pjanic sa tri zuta

pre oko 3 godine

Ja stvarno ali stvarno ne znam kako ovom coveku ne dosadi da svaki da pise o finansijskim problemima Intera. Juventus...pa ovako: dug 400M evra, neisplacene cetiri plate, pregovori o smanjenju plata, nemaju klasicnog spica u celom klubu, mole Real za novu pozajmicu Morate, hej ljudi Morate. A od transfer planova za leto jos imaju pozajmicu Pjanica, onog sa tri zuta. :) Jedini ko od velikih klubova ima stabilne finansije je Milan, ali to i ne cudi jer Gazidis vodi finansije kao i u Arsenalu, stabilne finansije, krs tim. Hej. Milan trazi aneks ugovora od jadne Brese da se reervi Tonaliju smanje bonusi sa 10M na 5M. Hej, koja je to tuga. A o transferima tek nema govora. Samo moljenje za produzetak nekih pozajmica. Vazno da nas dragi dopisnik iz Rima zna nove reci u italijanskom recniku i da spava sa Vujaklijom. Juce novi hit izraz...entourage. To u prevodu znaci pratnja neke javne licnosti, asistenti, advokati i sl. Hahaha entourage...ma jebes ovaj portal kad nema boljih. OBJAVITE MI KOMENTAR!
G

Gost2

pre oko 3 godine

pjanic i gile ne likujem znam i sam kako je bilo kad je milan bio u slicnoj situaciji ali sa ovim kinezima nisi nacisto nikad oni bre gore muljaju nego ovi u nasem fudbalu. nista se ne zna ni kome duguju ni koliko
P

Pjanic sa tri zuta

pre oko 3 godine

Ja bih najradije da oni to prodaju, maltene bilo kome, jer ko ima da da milijardu evra za klub, moze i da ulaze. Od ovih nema hleba. Ipak sa tvojim Milanom je bilo jos gore, Suning je barem doneo titulu i nakrcao odlicne igrace.
N

No Pirlo No Party

pre oko 3 godine

Gasenjeeeee :)))))))))))
M

Mexes

pre oko 3 godine

Bilo bi zanimljivo da autor objasni poredjenje Murinja i Sarija u kome je istakao "neslavne" tri epizode sa premijerligaškim klubovima kao slabost Murinja u odnosu na Sarijeve "uspehe" u Čelsiju. S obzirom na to da je Sarijev vrhunski uspeh treće mesto i Liga Evrope, dok Žoze u tim "neslavnim" sezonana ima osvojenu titulu Premijer lige, dva Liga kupa i istu tu Ligu Evrope koja predstavlja vrhunski Sarijev uspeh, uz polufinale Lige šampiona. Generalno, Murinjo i Sari nisu ista kategorija. Žoze je jedan od najvećih svih vremena, a Sari tek jedva solidan trener. Čovek ima više trofeja nego Sari utakmica u Ligi šampiona.
G

Gust

pre oko 3 godine

Trofeje na stranu, tvoj Žoze je najveći uništitelj fudbala današnjice. Verovatno su ga maltretirali dok je bio mali, pa sad mora da kompenzuje na neki način.
G

Gile Interista

pre oko 3 godine

Pa jel Inter uzeo od Americkog fonda vec pare na kamatu ili nije jos ? Molim samo za ozbiljne odgovore, bez sprdnje ako moze odg. ako ne furaj dalje bez da odgovaras
N

No Pirlo No Party

pre oko 3 godine

Nije uzeo, jer ako ne vrati do kraja kalendarske godine, klub uzima taj fond i prodaje ga drugom vlasniku za 600 miliona a Zang trazi 900. A mora do kraja Juna da uplati dug u banci koji iznosi 230 miliona, osvajanjem skudeta i ucescjem od sponzora inter i tv prava inter je zaradio 130 miliona i treba im jos 100. Ukoliko ne prodaju igrace u toj vrednosti uzimaju tu pomoc od americkog fonda od 230 miliona i do kraja godine inter se gasi u prevodu, jer ko ce da kupi klub na polu sezonu da da 600 miliona, plus sto investicioni fond nece da placa igraca znaci mrak na meaci ako se ne prodaju lautaro ili hakimi. To ti je to
P

Pjanic sa tri zuta

pre oko 3 godine

@No Pirlo No Party Hajde ne lupaj gluposti. Covek lepo kaze ako znas napisi, ako ne znas produzi. A ti nemas pojma. Gile, pare su uzete, potrosene su na dugove iz prosle sezone. Nema ih vise. Rok za vracanje je tri godine. Ako se ne vrate za tri godine, Ameri uzimaju 30 odsto Intera.
G

Gile Interista

pre oko 3 godine

No Pirlo No Party nisi ni trebao da odgovaras, sprdnje si mogao da pises na nekon drugom postu, Pjanic sa tri zuta tebi hvala na informaciji - razume se da ako ode 30 posto to je onaj deo koj poseduje Lion Rock, medjutim druze ko ce da nadoknadi novac Lion Rocku vrati tih trideset postu u novcanom smislu ? Jel ne moze da bude da samo Lion Rock gubi 30 posto kluba a Zang nista, znaci ko ce da nadoknadi 30 posto Rock kompaniji ? Verovatno da ni ti me znas to, a bice da ni drugi nemaju odgovor na tako nesto, Zang mora da vrati i Rocku novac jel tako ? Sta Rock ima od toga sto je dao 30 posto pod hipoteku, znaci oni polaze od toga da nema sanse da ne vrate novac Amerima, ali sta ako ipak ne uspe plan i novac se ne vrati gde je novac koj je rok izgubio kad je kupio 30 posto Intera ? Zamrsrmo samo tako prijatelju, ili je Zang vec isplatio Rock iz sopstvenog dzepa, oni imaju pare, ali nemogu da ulazu u klub zbog vlade kine, jel znas nesto na temu ROCK i hipotekarni kredit ?
P

Pjanic sa tri zuta

pre oko 3 godine

Gile, i ja sam se to isto pitao. Imam samo pretpostavku, nisam siguran. Mislim da ce oni to prebiti na domacem kineskom trzistu. Plus, bave se slicnim poslovima Suning i Lion Rock, tako da su mozda i sestrinske firme. Bem li ga. U svakom slucaju da ne komplikujemo, Interu treba 100M do kraja meseca, ne znam po kom to osnovu, dali zbog UEFA ili zbog Italijana ali kad se to resi, najveca nevolja je prosla. Kako ce to resiti, prodajom Hakimija ili Lautara ne znam...znam samo da tesko to mogu da skupe od ovih krs rezervista.