(©Reuters)
(©Reuters)

Bura u BiH: Da li je Misimović učestvovao u nameštenom žrebu polufinala kupa?

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.03.21. | 14:23

Iako je pre nekoliko dana skupština FSBiH održana pred pedesetak osoba, žreb polufinalnih parova kupa protekao je bez predstavnika klubova

Strepeli su pojedini uoči žrebanja parova polufinala Kupa Bosne i Hercegovine, a ono što su najavili se i dogodilo: jedan par činiće Sarajevo i Tuzla Siti, dok je banjalučki Borac za rivala dobio trećeligaša Klis iz Butorović Polja. Utakmice su 7. i 21. aprila.

Kuglice je izvačio poznati bivši reprezentativac BiH Zvjezdan Misimović, a sumnju izaziva to što FSBiH nije dozvolio prisustvo predstavnika klubova, iako je samo nekoliko dana ranije organizovana generalna skupština pred oko 50 ljudi.

Izabrane vesti

*****

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.

*****

Na dan žreba Sportske.ba objavile su izjavu neimenovanog izvora iz jednog od učesnika polufinala, u kojoj upozorava na neregularnost, odnosno izvlačenje para Sarajevo - Tuzla Siti.

"Vrlo je moguće da žreb, odnosno Misimović 'odredi' polufinalni par u kojem će biti eliminisani Sarajevo ili Tuzla Siti. Takva su naša saznanja. Ako se to desi, a pravo na sumnju daje odluka da klubovi ne mogu biti na izvlačenju, upoznaćemo javnost, pa i UEFA i FIFA", prenele su Sportske izjavu svog izvora, koji je najavio i konferenciju za medije ako se sumnje obistine, što znači da bi sledi nova frka u BiH fudbalu, kom skandali nisu strani.


tagovi

Zvjezdan MisimovićBosna i HercegovinaBiHBorac Banja LukaFK SarajevoTuzla Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara