Komentari na vest

Bura u BiH: Da li je Misimović učestvovao u nameštenom žrebu polufinala kupa?

v

vau

pre oko 3 godine

Pa bukvalno su bile 25% šanse svakako. Pa ako dođe vi pričajte kako je namešteno, ako kojim slučajem vama dođe trećeligaš onda super sve regularno. Smešno.
J

Jose M.

pre oko 3 godine

Čuj to,jel moguće ........Pa članake bi trebalo pisati kad se pronađe nešto što u BiH,Hrvatskoj i Srbiji nije namešteno jer je to onda senzacija i otkriće za naslovnu stranu. A ovako....i ptice na grani znaju da su nas političari naučili da kriminal mora biti i u sportu,kao i u svemu ostalom.
I

Iz sljivika

pre oko 3 godine

Kome mi sta smemo reci kad i sami, pocev od Slavise Kokeze, predstavljamo jedan veliki skandal.
У

Уф

pre oko 3 godine

Ово раде само зато што је Борац српски тим
G

Gostiona

pre oko 3 godine

Aa, sve su zavere protiv Srba. Borac je nedavno od ove Tuzle nadigran i razbijen. A tek ih Sarajevo nakanta. Cinjenica je da je na celo saveza dosao srbin pre neki dan i da danas niko nije imao pristup ovom zrebu osim srba. Sta ocekivati onda da dobiju osim treceligasa
R

Realno123

pre oko 3 godine

Srbin u Srbskoj zemlji i treba da bude na celu saveza a ne vi novonastali. Dugo ste i vrsljali po savezu zato ne moze nijedna ekipa da prodje u drugo kolo kvalifikacija i liga vam se smatra amterskom
E

Erector

pre oko 3 godine

Naravno da rade zato što je Borac srpski klub jer se radi u njegovom interesu. Za vas iz Srbije koji očito ne znate, u bosanskom fudbalu se sve radi prema nacionalnom ključu, a srpski klubovi su bili loši zadnjih sezona pa su ubacivali Radnik, pa i jednu Krupu, realno amaterski klub, a sve zato jer je Borac ispao iz premijer lige. Sad se vratio i automatski želi to mjesto u europi jer će ga teško ostvariti kroz prvenstvo, i u tome je cijela stvar.