Komentari na vest

Čak i desetkovani Partizan prejak za Vojvodinu: Miloš Jojić prepisao terapiju za oporavak (VIDEO)

@

@ZaGrobare

pre preko 2 godine

Nikad mi nije bila jasna ta priča, evo baš neko napisa dole, da navijači Partizana više vole košarku od fudbala i da su generalno košarkaška publika. E ovako, morate da znate da to nije normalno, i da to nigde na svetu nije zabeleženo sem u Partizanu. Ispod mene je napisao neko da u JSD Partizan fudbalska sekcija NIJE PRVA po gledanosti od svih sportova u kojima se takmiči Partizan, i da je to JEDINO SPORTSKO DRUŠTVO NA SVETU gde je zabeležen takav slučaj! Navijači Partizana su do kraja 70ih bili fudbalska publika, kao i svuda na svetu, fudbal je uvek bio broj 1. A onda je krenula dominacija Zvezde, i oni su sa stadiona pobegli u hale i počeli da prate košarku! To je jedina istina. Prema tome, to da navijači Partizana više vole košarku od fudbala, je nenormalna i to svakako nije nešto čime se treba hvaliti.
p

pitam za druga

pre preko 2 godine

A koga vi vise volite ? kk fmp ili fk crvenu ?

Grobari jug.

pre preko 2 godine

Kosarka generalno ranije nije bila toliko popularna pogotovo nas kosarkaski klub do 70 ih a onda su krenuli trefeji reprezentacija Jugoslavije osvojila pravu zlatnu medalju pojavili se Cibona ,Jugoplastika, Bosna svi oni bili vise puta prvaci Evrope to je sve privuklo publiku punile su se hale i Partizan je u skorijoj istoriji ostao najgledaniji klub na ovim prostorima.Ali i u fudbalu su bili puni stadioni i 70 ih i 80 ih dobro poznata Kaznena ekspedicija sa legendarnim navijacima koja je pratila Partizan na gostovanjima sirom Evrope uspesi Zvezde nisu oterala publiku skandiralo se i kad se gubilo i kad se pobedjivalo.
I

Istina

pre preko 2 godine

Partizan već par decenija nije savladao ozbiljnog rivala u Evropi. Kad kažem ozbiljan rival ne mislim na Soči, Anderleht, Steauu, Videoton, Malatiju, Molde i tako dalje. Ne, mislim na krem evropskog fudbala, mislim na tim iz vrha liga petice. To je ono što fali Partizanu da bude veliki klub, što se recimo za Zvezdu nikad ne bi moglo reći. Čak i da Zvezda nema taj trofej svetskog i evropskog prvaka, bila bi veća od Partizana, a ovako, pošto ima, jednostavno, mogu Grobari da se kompleksiraju koliko hoće, ali Zvezda je mnogo veća od Partizana u fudbalu. Po svemu.
I

Istina

pre preko 2 godine

Ovo gore napisano znaju i Grobari negde u svojoj podsvesti, i tu, prosto, ne postoji nikakvo pitanje ili neka nedoumica. Zvezda je veća od Partizana i to je to. E sad, ja nemam kompleks da priznam da je u košarci Partizan veći od Zvezde. Isto važi kao i za fudbal, Partizan ima taj pehar šampiona Evrope '92, ima još par trofeja Radivoja Koraća koji su nekad imali baš veliku težinu, ima par odlazaka na F4, više legendarnih igrača koji su tamo krenuli sa košarkom, nego Zvezda. I to takođe niko ne može i ne treba da ospori. Samo što, moramo se svi složiti, Zvezda je mnogo veća od Partizana u fudbalu, nego što je Partizan od Zvezde u košarci. Zvezda će možda, samo možda nekad i osvojiti taj evropski trofej u košarci, dok je šansa da Partizan to uradi u fudbalu gotovo na nivou šanse da je Zemlja ravna ploča. Znači nikakva. A, takođe, fudbal je uvek, svuda bio, jeste i biće broj 1 od svih sportova na celom svetu, tako da, ako gledamo realno koje sportsko društvo je veće, ok, Partizan veći u vaterpolu, ima još mnogo sportova gde smo manje više izjednačeni. Ali, zbog tog trofeja Lige šampiona i trofeja svetskog prvaka, to je ono što razdvaja Zvezdu i Partizan, i ne znam šta sve Partizan da osvoji, jednostavno, ovaj Zvezdin uspeh iz '91 je nedostižan i to je zauvek urezano u istoriji srpskog fudbala, u generalno postojanju evropskog i svetskog fudbala, to je stvar koja traje zauvek i daje nam taj poseban sjaj i šmek.
L

Led

pre preko 2 godine

Ne razumijem loženje iz dana u dan jer nema osnova "bila, bio" pogledaj u svoj bjedni život i reci ja sam 0 jedno veliko ništa jer filozofiram o nečemu o čemu nemam pojma..... Ukratko j..te CZ
Z

Znas

pre preko 2 godine

Zvezda od 1992g.pa nsrednih dvadeset i vise godina nije savladala nijedan jaci evropski tim
G

Gostr44

pre preko 2 godine

Druze, sta je zvezda, usao si na pogresnu vest.. Greskom si ovde poslao komentar
I

Istina

pre preko 2 godine

@Led, ne razumijem zasto mislis da je moj zivot nula? ja sam zadovoljan, zivim na periferiji skoro najpozeljnije prestonice evrope… zdrava porodica, kuca sa bazenom, auto od 125 hiljada € putujem po citavom svijetu a posebno sa Zvezdom sam obisao sve evropske utakmice plus derbi i poneki domaci stadion… ja bi pozelio i tebi i svakome takav zivot… magarac je ko laze!
o

o Bože

pre preko 2 godine

@Znas, da te podjetim, Zvezda je prije 2 godine pobijedila slavni Liverpool sa 2:0 u LS europskog šampiona, sam si kriv ako si u amneziji! Pakost je bolest!
J

JSD Partizan

pre preko 2 godine

Jedino sportsko društvo na svetu u kojem fudbalska sekcija nije prva na listi prosečne posete svih sekcija u tom društvu.
R

Raša P

pre preko 2 godine

Šteta što je bio mali stadion da primi sve zainteresovane.
N

Niko nije slep.

pre preko 2 godine

Poseta na stadionu JNA je očajna ove sezone, a mogu da kažem i, onako odokativno gledano, možda i najlošija, najmanja od osnivanja ovog kluba. Zanimljivo je da Partizan ima najbolji start u domaćem prvenstvu, što se tiče osvojenih bodova, a verovatno i gol razlike, takođe od kako je osnovan. Zar nije logično da i poseta bude proporcijalna "uspesima" ove zlatne generacije na čelu sa Stanojevićem? Ne, upravo je suprotno, poseta je nikad gora. Zašto? Ljude je sramota da dođu na stadion i gledaju ovaj cirkus, niko normalan ne želi da mu se vređa inteligencija i još da mu se uzme 400, 600, 800, 1000 dinara na sve to. Verujem da mnogi navijači i simpatizeri Partizana ne prate više ove utakmice ni na televizoru, jednostavno ljudima je glupo da gledaju i da se prave da je sve ovo normalno i da je ovo zaista zlatna generacija Partizana, a u podsvesti znaju da nije. Zato ljudi ne obraćaju pažnju više na to. Za 50 godina, ovaj klub, ako nastavi da ovim tempom ubija u pojam ljude svojim bitisanjem i izopačenim dešavanjima u samom klubu i oko njega, imaće isti broj navijača kao što ima i FK Rad, recimo. Tu će biti samo neke nove Velje, Miljkovići, rodbina igrača koji igraju u tom timu, i to je otprilike to.
G

Gost11111

pre preko 2 godine

Velja nevolja,kakve veze lik ima sa Partizanom? Dokle vise taj spin,zna se kako je i zasto dospeo tu gde je jeste.Sale mutavi,on,alo deco....
n

nele97'

pre preko 2 godine

to je to. kapa dole majstore
a

abc

pre preko 2 godine

Oni bi trebali sebi da objasne kako to Meniga ne mogu da prepoznaju protiv Genta za razliku od utakmica u prvenstvu gde briljira, sad ga ponovo neće prepoznati protiv Flore.
@

@Gost11111

pre preko 2 godine

Партизан као клуб нема директне везе са њим, наравно, зна се зашто је био ту и кога је послао, али то је ово што каже овај горе, бизарна и изопачена дешавања око клуба. Сама чињеница да је на стадиону имао своју бункер и остале глупости, озбиљно нарушава углед и име Партизана. Мене као навијачa Партизана је срамота што је име нашег клуба било уопште и помињано у истој речници са њим и сличним њему.
n

nobots

pre preko 2 godine

Sto se tice posete mislim da navijaci Partizana vise vole kosarku nego fudbal. Na kosarci je poseta dobra. Inace taj pomenuti Nevolja je izjavio da jedino ne moze da kontrolise skandiranja protiv glavnog bas na kosarci
B

Bolek

pre preko 2 godine

Lep esej ali jedino sebe lažeš sa njim. Nikog drugog.
@

@@gost1111

pre preko 2 godine

Mislis li da u drugom klubu nije isto tako?
N

Nekog nije sramota

pre preko 2 godine

Ocigledno je da vas nije sramota da gledate sklanjalice i namestaljke crvene ljubimice,vec 5 godina unazad.
B

B. Grobar

pre preko 2 godine

Posto si toliko temeljan, cudi me kako si propustio da pomenes podatak (uporedbe radi) za posetu na zvedinoj utakmici: 748 gledalaca, ( i slovima u slucaju da imas problem sa brojevima, sedam stotina i cetrdeset i osam gledalaca) prvenstvena utakmica, 2007 godine. Ovaj vas rekord, nikada necemo moci da oborimo. Proveri slobodno.
K

Kalu222

pre preko 2 godine

Slavoljub Djordjevic ove godine kao na 139 derbi.
X

XD

pre preko 2 godine

Ne igra jedan igrač "desetkovani partizan". Hahahahaha.
N

Nikako

pre preko 2 godine

Partizan nece pobediti mec protiv Flore.
S

Serbona

pre preko 2 godine

Necete ni vi, zivi bili pa videli
K

Koma

pre preko 2 godine

Samo da podsetim da je Katai dao tri gola Partizanu, jedan glavom, jedan sa 20 metara, što se čudite što je dao Mladosti? Što ga vi ne zaustavite?
A

AR

pre preko 2 godine

Treceg se ne mozes setiti ili ? Hahahahah
K

KRKELA

pre preko 2 godine

Žalosno je na šta danas liči Vojvodina u svakom smislu. Stadion zvrji prazan godinama, svaki prelazni rok se pravi novi tim, omladinska skola 6-7 god nije izbacila pravog igrača i na sve to dovode se diskutabilni treneri. Izgleda da smo jos veliki klub samo na papiru... i jos mnogo toga moze da se napise, ali nema ko to da procita, a kamoli da razume...
g

gosttttt

pre preko 2 godine

Kosarkaski klub je jedan od pet najvecih u Evropi koji ima najveceg kosarkaskog trenera svih vremena pa izgleda da ni to nije dovoljno kad ti politicki ne daju kao sto je slucaj sa Zeljkom Obradovicem
G

Gost za gostt

pre preko 2 godine

Nije u pet ni u regionu a kamoli u Evropi.
G

Gost1389

pre preko 2 godine

4000 po lepom vremenu. da je bila kisa bilo bi vas 400. sve frakcije na broju
G

GNS021

pre preko 2 godine

tesko je kada moras da se nadas da ce lider da posustane. Znam to iz skustva a i vi ce te se morati nauciti ahahhha kme kme kme
G

Gost za 21

pre preko 2 godine

Nesto ti izgleda matematika bas nije jaca strana.Boli Zvezdu uvo za vas,dobije vas u derbiju i cao djaci.
a

abc

pre preko 2 godine

Lopta zuji kroz peterac od samog početka, ovde nije bilo ozbiljne igre ni tri minuta, Flora če pokazati kako se igra maksimalno, videćete jedan pošten odnos i partizan neće pobediti, živi bili pa videli.
A

AR

pre preko 2 godine

Faco, tvoji galaktikosi od mogucih 6, izvukli jedva 1 bod protiv Danaca...o cemu ti pricas?!
a

abc

pre preko 2 godine

AR@ Ne, ne, nama se ovde nameću neki "novi galaktikosi" koji treba da preuzmu primat u Srbiji, pljušte petice na sve strane, niko gol ne može da im postigne...Onda dođe Flora i nema 25-30 šuteva na gol, nema ni jedne šanse protiv Genta u sred Beograda, jedan šut iz očaja na kraju utakmice, utakmica sa Gentom u gostima osam igrača u odbrani i Duljaj je igrao stopera, mi smo tako igrali protiv Napolija, a tom Gentu uzeli meru i kod kuće i na strani...Da ne pričam da se to vama dešava u trećem po snazi takmičenju, Floru pobediti nećete.
A

AR

pre preko 2 godine

Pa vi ste se spasavali protiv nas, ucesnici jaceg takmicenja...msm ne znam sta ti nije jasno? Bolji smo.
4

4555

pre preko 2 godine

Abc pre neki dan ste se spasavali od drugoligasa
K

Koma

pre preko 2 godine

Zvezda se uvek spasava protiv Partizana, samo imamo 111 pobeda u svim takmičenjima u muškom seniorskom fudbalu.
B

Bekon

pre preko 2 godine

Slaninari skinuli gace jos u indjiji
M

Mop

pre preko 2 godine

Kapiram da ne znaš ni gde je Indjija?
P

Pa1

pre preko 2 godine

Nije sporno što su izgubili od Partizana( koji je realno kvalitetniji tim od Vojvodine) ali 28% poseda za 45 minuta??? Nula udaraca ka golu Partizana???? Pa nisu igrali protiv Reala! Ili da trener ode odmah ili da se preispita utakmica! Ovde nešto ne valja!!
B

Bolek

pre preko 2 godine

Pa nije bilo nula udaraca. Dali su gol i promašili par zicera. Uzalud lažete jer jedino sebe lažete, ali ako vam je tako lakše…
H

Hej

pre preko 2 godine

Pre par derbija niste ni vi sutnuli na gol Partizana
K

Koma

pre preko 2 godine

U poslednjih 11 derbija slavni klub svima znan ima bar 5, 6 bez udarca na gol.
P

Pa1

pre preko 2 godine

Nula udaraca u prvom poluvremenu. Složićeš se da treći tim po snazi u našem prvenstvu mora bolje. 28% poseda je znak da nisu sastavili tri pasa. Meni je to skroz nemoguće
B

Bok

pre preko 2 godine

Koliko vidim, ovi su opet mišljenja da je pušteno. Mi više nikog ne smijemo pobijediti, a da ne misle da su nam pustili. Što vi u zadnjih 6 utakmica sa nama imate jednu pobjedu, a u mnogima ste spasavali živu glavu na samom kraju i radovali se kao djeca remiju, kad ste tolika sila, a mi toliko loši. Mnogo ste se nadali, ali juče Budućnost, a danas Vojvodina su lagano i rutinski odrađeni. Ćeraćemo se još.
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Хахахаха, поготово будућност која је имала два шута 3 минута пре краја за преокрет а после вам поклонила 3 лопте, још су играли у гостима без 3 главна унутрашња играча! За Вошу се слажем, ове сезоне су тешка канта са све психољубом на челу
Д

Драган

pre preko 2 godine

Бок, њихова туга је голема, месецима се надају да ће њихови магови нешто "средити" да Партизан не буде први али узалуд ... Коментар, боље речено небулозе,ложача и осталих ограничених ликова,нису вредне одговора. Искрено,жалим их ...
K

Koma

pre preko 2 godine

Partizan ima jednu pobedu u poslednjih 11 derbija.
V

Vojvodina V

pre preko 2 godine

Sramota igra Vojvodine u prvom poluvremenu. Pod hitno oterati Đorđević i Dunđerskog koji su doveli igrače za pidručnu ligu a uopšte ne forsiraju mlade ko što su rekli. Pošto su Topić Devetak i Zukić 3 g prvotimci i oni su već iskusni i osim Topića i oni su sivilo. Al zato ponajbolji Kabić Miletić Novevski sede na klupi i dobiju 5 ili nijedan minut. A najbolje bi bilo da na proleće trener bude neko iz omladinske škole sa licencom i da odigraju sa 9 mladih u postavi uz dva iskusnih isto tako na klupi. Pa nek i deseti budu al će sledeće sezone se boriti za trofeje pošto 14 mladih profesionalci njih 10 u reprezentacijama od kadetske do mlade i tamo ponajbolji. Samo im treba dati pa su da sa 18 19 20 godina budu standardni u Vojvodini i dobiju rutinu i iskustvo. Može se to al uz remont uprave i dovođenje pravih trenera
B

Bananas

pre preko 2 godine

Sramota, samo to mogu da kažem, sve je ovde jasno.
S

Smislov

pre preko 2 godine

Šta je jasno, objasni
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

A nije ti bilo jasno kada ste im dali tri gola za deset minuta, na početku drugog poluvremena (jedan poništio VAR, pomoćnik nije mahao ofsajd)? A jel' ti sve jasno bilo danas u Lučanima i 4 gola za 12 minuta početkom drugog poluvremena. Kakvi ste vi licemeri, to je neverovatno.
T

Trn

pre preko 2 godine

Sacekajte prolece da prodju izbori...ima da vas pobedjuju lokalni klubovi iz Kaludjerice
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

neprocenjivo ...80 % garaganskih komentara . Pojedose se zivi haha neka
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

@Trn Hajde da vidimo i to. Nemoj samo da opet mjenjas pricu kad se to ne desi.
i

iz 1 u x

pre preko 2 godine

@Tim pa ti samim time kažeš da ako ostane ova vlast da će gurati Zvezdu i nogama i rukama da bude prvak, a sad kao Partizan neka je prvi, pa ću opet za svoju mezimicu
S

Slucajno

pre preko 2 godine

je TSC izgubio kuci od Metalca kao i onda od Napretka
S

Samo gledajte

pre preko 2 godine

Zato ce Flora da im pokaze jos jednom gde su ....
A

AR

pre preko 2 godine

Trenutno smo ispred vas u svim sportovima koji se igraju. Sportski pozdrav 😉
G

Gost za Ar

pre preko 2 godine

I jeste FK Trenutak.

Cz

pre preko 2 godine

A pravi naslov- cak i desetkovani (samo ne znamo zasto) partizan prejak za vojvodinu kad ne smije da napadne. Uzeti sve utakmice i uporediti zalaganje protiv zebrica i protiv Zvezde pa da se posalje uefi kao sto ovi kokodacu
R

Robert Lewandowski

pre preko 2 godine

Posalji im i onaj penal na 17 metara od gola protiv Indjije.
B

Bananas

pre preko 2 godine

Neka se pošalje i kad Jojić svira penal :)
9

951357

pre preko 2 godine

Briljantna partija gromade! Ma bravo! Pa ovo je fudbal :D Ma fantazija :D Ja rekoh i peti će, da anuliraju Zvezdinu pobedu :D I kakav beg Meniga, cepa 20m bez da ga iko stigne, protivnici bukvalno beže pred njim :D I kakva demarkacija Rikarda, lagano napravljenih 2m slobodnog prostora na petercu :D I kako majstorski oduzeta lopta mislim Pantića kod poslednjeg gola. Ma fantazija od igre :D I sve pošteno, što je najbitnije :D
s

sklanjalice

pre preko 2 godine

Ode titula u humsku,dosta ste vi ljubitelji komara i albanije drpali godinama
9

951357

pre preko 2 godine

@sklanjalice - probudi se, vrati se u realnost...
J

Jimm010408

pre preko 2 godine

Mislis da su uspeli sa bunkerom bravo za Vosu...postu su probuseni nije partizan bio dobar vec Vosa nije smela...smesan si decko
A

AR

pre preko 2 godine

Kaze navijac kluba koji je danas dao 4 gola za 10 minuta, a Katai od 1.78 sam na petercu glavom..
s

sklanjalice

pre preko 2 godine

@951,sine ja imam 43 godine,gledao sam fk i kk Partizan uzivo vise nego ti na tv iako sam iz Ns a ti ne znas nikad ti klub u evropi igra. Zato ti ne drobi vise jer ocigledno nemas vise od 20 godina.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Samo se ti raspadaj od muke a o prolazenju pored cunjeva kao da nikog nema nisi pricao kada je ista ta Vojvodina bezala od Gajica prosle sezone da postigne gol i kada je Vieira protiv Cukarickog prolazio kroz njih 28 a onda otisao u nikad jaci japanski tim i nije ga bilo dok se nije culo kako mu po dobrom starom obicaju tamo gde nema sklanjanja cak i u drugoj ligi nedostaje crvena sponzorusa.Srama nemas a nikada ga nisi ni imao,prema tome bolje cuti i ne blamiraj se...

janke79

pre preko 2 godine

Bravo za Partizan, lagana partija sa pola snage
B

BLJAK

pre preko 2 godine

Vest zvezde puno grobarskih komentara a ovde cenzura, kako ste samo jadni u cenzuri
M

MRS

pre preko 2 godine

OVO STO NECETE NAVIJACIMA ZVEZDE DA PUSTITE KOMENTARE JE NEVIDJEN VAS BEZOBRAZLUK TREBA DA VAS BUDE SRAMOTA STA RADITE STOKO BRE
l

lol12

pre preko 2 godine

Prestao sam da citam kod djela:'Ljudi na tribinama su komentarisali kako igra zrelo i odgovorno' za Jojica.. nadjite mi covjeka koji ce njega nazvati ozbiljnim igracem a da ne normalan ja cu se ubiti odma.. covjeku je ostalo nesto malo tehnike i to samo za centarsuteve i to je bukvalno sve.. ovih par golova sto je dao samo se nasao na pravom mjestu,naravno treba i to znati.. ali covjek generalno ne lici na profesionalnog sportistu.. bez snage,bez brzine bez icega ..
g

gost 021

pre preko 2 godine

Pored kopitovića,busniča,cucina i bastajića sa psiholubom dobro da smo primili samo 4 kom
p

psihomodo pop

pre preko 2 godine

ja uvek kazem onako kako si igrao sa tim mentalitetom i ekipu vodis . Gde je i sta igrao trener Vojvodine , koju je on kreativnost imao ? sta onda da ocekujes kako ekipa da igra
P

Prle Kostić

pre preko 2 godine

Je l' ovaj Pep Stanojević nova prva dijamantska nozdrva Beograda? Sumnjiv mi je odavno :D
G

Gost888

pre preko 2 godine

Smejurija. Medjutim, da vam kazem nesto. Vodja vas je sve namagarcio. Vodicete ovako u prvenstvu sve do poslednjih 5 utakmica. A onda ode titula, jos jednom. Kao i sa KK Partizan. Velika Iluzija. Gledacete. Pozdrav
G

GNS021

pre preko 2 godine

Tako smoi mimislili godinama placi geladaj i nadaj se ahahhahha
I

Istinaa

pre preko 2 godine

Puni Zvezdu iz Novog Sada
T

TerzaMag

pre preko 2 godine

Svi srpski klubovi imaju crvene ili bele boje.Samo vi hrvatski crne .
0

01040Jimm

pre preko 2 godine

Sutra da se izvinis...nije lepo sa tvoje strane..🤣🤣😍
p

pakao

pre preko 2 godine

Ako samo neko moze da mi kaze prirodnu poziciju Lutovca. Bio bih mu zahvalan
G

Gostuu

pre preko 2 godine

Terapiju je nama prepisao Borac iz Čačka
G

Gostih

pre preko 2 godine

Sramna igra Vojvodine. Kakav prijateljski pristup utakmici.
C

Cekaj

pre preko 2 godine

15 min od komentara,500 lajkova i dislajkova!!!! Staaaaaa????
P

Prizetko

pre preko 2 godine

A naredna dva sata skoro nista. Cime se ljudi bave u ovoj zemlji, jos nam je i dobro.
P

Potrazi je u predgradju...

pre preko 2 godine

Opste je poznato da Slavoljub Djordjevic nije hteo da zapne protiv Partizana..:)))
G

Gost e

pre preko 2 godine

Sta on ima da hoce ili nece,najsmesniji trener u ligi.Ovde neki sinoc place sto Vojvodina ne moze da osvoji titulu,a oni su za plej aut realno.
G

Grobar pfv

pre preko 2 godine

Onomad dade i loptu za 0-1
M

Mop

pre preko 2 godine

@Partizan pfv čovek je operisan i od fudbala i od mozga. To svako ko je u to vreme pratio fudbal zna.